Arkadaşlar internetten ESC numaralarına bakıyordum. Direkt numaralara tıklayıp. Hazır cevaplara basıyordum. Numaraya ne mesajı yazdığımı bilmiyorum. Silmiştim çoğu mesajlaşmaları. Bir şey söyleyin bundan bir şey çıkar mı?
Yasal uyarı.
Sayın sanık;
Manolya masaj & spa salonu ile iletişime geçip sözlü ve yazılı taciz içerikli konuşmalar yapmış olduğunuz için. Hakkınızda ajans mağduriyetinden alt limit 48.000 TL tazminat davası açılacaktır. Uzlaşma ve dosyanızın akıbeti için gün içerisinde dönüş sağlayınız.
jigolositesi.com.tr için yazılan 'jigolositesi.com.tr İptal Edilmesi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da jigolositesi.com.tr hakkında şikayet yazmak...
İşin dolandırıcılık kısmı da o zaten. Cinsel taciz üzerinden sizi suçluyorlar fakat cinsel taciz suçu arabuluculuğa tabii değil, yani savcının soruşturma açması gerek. Ajans mağduriyeti diye bir şey de yok kanunlarda. Telaş edip ağlarına kapılmayın engelleyip geçin.
İşin dolandırıcılık kısmı da o zaten. Cinsel taciz üzerinden sizi suçluyorlar fakat cinsel taciz suçu arabuluculuğa tabii değil, yani savcının soruşturma açması gerek. Ajans mağduriyeti diye bir şey de yok kanunlarda. Telaş edip ağlarına kapılmayın engelleyip geçin.
Dolandırıcı bunlar ben bayağı konuşuyorum bunlarla sürekli yazıyorlar WhatsApp'dan bilgisizmiş gibi sohbeti uzatıyorumda uzatiyorum 1 günlerini alip dalga geçiyorum vakitlerini ve umutlarını alıyorum. Kuduruyorlar, küfredip engelliyorlar.
Arkadaşlar internetten ESC numaralarına bakıyordum. Direkt numaralara tıklayıp. Hazır cevaplara basıyordum. Numaraya ne mesajı yazdığımı bilmiyorum. Silmiştim çoğu mesajlaşmaları. Bir şey söyleyin bundan bir şey çıkar mı?
YASAL UYARI
Sayın Sanık;
Manolya Masaj & Spa salonu ile iletişime geçip Sözlü ve Yazılı taciz içerikli Konuşmalar yapmış olduğunuz için. Hakkınızda Ajans mağduriyetinden Alt limit 48.000 TL Tazminat davası açılacaktır. Uzlaşma ve Dosyanızın akıbeti için gün içerisinde dönüş sağlayınız.
Avukatların SMS, WhatsApp, telefon vb. yollarla iletişime geçmesi yasak. Savcılıklar ve hakimlikler de evinize tebligat gönderir., yine SMS, telefon, WhatsApp vb. yollarla iletişime geçmez. Yani aldığınız SMS sahte. Siz de şöyle yazın, özür vs. diler hemen, ayağa gelir:
Eğer gerçek avukatsanız SMS, telefon ve WhatsApp vb. yollarla iletişime geçmenin yasak olduğunu bilmelisiniz. Dolandırıcı iseniz zaten bu bir suç. Savcılığa suç duyurusunda bulunayım mı, ne dersiniz?
YASAL UYARI
Sayın Sanık;
Manolya Masaj & Spa salonu ile iletişime geçip Sözlü ve Yazılı taciz içerikli Konuşmalar yapmış olduğunuz için. Hakkınızda Ajans mağduriyetinden Alt limit 48.000 TL Tazminat davası açılacaktır. Uzlaşma ve Dosyanızın akıbeti için gün içerisinde dönüş sağlayınız.