Dava mesajı geldi

İyi deneme ama çok amatör kalmış. O 5000 TL için herhangi bir banka IBAN'ı attıysa 5 TL yollayıp açıklamaya "sayın masör, masaj kötüydü. Vücudumun mağduriyetinden alt limiti 100.000 TL Tazminat davası açılacaktır." yazın.

Yok. Atmadı. Ya benim bundan korkmamın sebebi. Hazır cevaplar var ya. Direk internet sitesinden wp ye aktardığı için. Ben direk göndere basmışım. Ne yazdığımı hiç bilmiyorum. Sonra da silmişim sohbeti. Kendim yazsam asla taciz falan yazmam. O yüzden bir endişelendirdi beni. Bir de polislik falan bekliyorum. Sicilime işlense böyle bir olay ne yaparım diye düşündüm.

Dolandırıcı. Bu gibi durumlarda para vs belirtilmez sen gider konuşursun. Takma boşver. Bir daha da bilmediğin numaralarla uğraşma.

Ya hocam dolandırıcı bunlar kafanıza takmayın engelleyin gitsin ayrıca 118 80 ve getcontacttan sorgulatabilirsin numarayı birde siz neden ESC numaralarına bakıyordunuz aramanızı tavsiye etmiyorum böyle numaları 200 TL gibi bir ücretlendirme yapıyorlardı 2021 de bildiğim kadarıyla şuan ne kadardır inanın bir fikrim yok ama tavsiyem bir daha girmeyin derim böyle yerlere özellikle yasaklı sitelere siber suçlardan içeri girersiniz bu sefer garanti ve google özellikle arattığınız şeylere dikkat edin.

Kardeşim şey ya dava açıp 48 bin TL alabilecekken 5 bin TL'ye de kabulüm ben sen yabancı değilsin. Aga biraz gerçekçi olun.

Merak ettim lo. Arkadaşlar yok şuna bak buna bak diye gösteriyorlardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…