yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 879 Çözümler 3 8 Temmuz 2022 #1 Davada tensip zaptı hazırlandıktan sonra ne olur? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2022
F Falcon_X Centipat Katılım 8 Temmuz 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #2 Hukuk mu ? Ceza mı ? Tensip zaptı Adresinize geldikten sonra tebligata cevap vermek için iki hafta ya da 15 gün süreniz olur.
Hukuk mu ? Ceza mı ? Tensip zaptı Adresinize geldikten sonra tebligata cevap vermek için iki hafta ya da 15 gün süreniz olur.
K Karmalın Femtopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2022 #3 yigit3585 dedi: Davada tensip zaptı hazırlandıktan sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... 2 hafta süre veriyorlar eksiklerini tamamlaman için tamamlamazsan davayı açmıyorlar
yigit3585 dedi: Davada tensip zaptı hazırlandıktan sonra ne olur? Genişletmek için tıkla... 2 hafta süre veriyorlar eksiklerini tamamlaman için tamamlamazsan davayı açmıyorlar
yigit3585 Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 879 Çözümler 3 8 Temmuz 2022 #4 Falcon_X dedi: Hukuk mu ? Ceza mı ? Tensip zaptı Adresinize geldikten sonra tebligata cevap vermek için iki hafta ya da 15 gün süreniz olur. Genişletmek için tıkla... Hukuk ceza değil benim yerim vardı satılıyor o yüzünden bu konuyu açtım. Ve 3 hafta oldu adesime bişey gelmedi hünüz.
Falcon_X dedi: Hukuk mu ? Ceza mı ? Tensip zaptı Adresinize geldikten sonra tebligata cevap vermek için iki hafta ya da 15 gün süreniz olur. Genişletmek için tıkla... Hukuk ceza değil benim yerim vardı satılıyor o yüzünden bu konuyu açtım. Ve 3 hafta oldu adesime bişey gelmedi hünüz.