DAVAProject nedir?

İşletim sistemi
Windows 8.1
Merhaba. Bilgisayarımda davaproject isminde bir dosya var. İnternetten edindiğim bilgiler doğrultusunda bu klasörün World of Tanks Blitz'e ait olduğunu öğrendim. Şu an WoTB kurulu değil. Ama hala orada bekliyor. Yine internetten edindiğim bilgiler doğrultusunda bu klasörün WoTB'in dosyalarının arasında olması gerekiyor. Sorularım ise şunlar:
  1. Bu dosyayı silsem bir sorun oluşur mu?
  2. Başka bir yazılım DAVAProject ismindeki bu klasörü kullanıyor mu?
Ekran Alıntısı975494.JPG

(Screenshot'ın neden bu kadar kalitesiz olduğunu sormayın Win8.1 Snipping Tool ile yaptım
Boşverin sildim.
Hiç bir şey olmadı.

Son düzenleme:
Merhaba. Bilgisayarımda davaproject isminde bir dosya var. İnternetten edindiğim bilgiler doğrultusunda bu klasörün World of Tanks Blitz'e ait olduğunu öğrendim. Şu an WoTB kurulu değil. Ama hala orada bekliyor. Yine internetten edindiğim bilgiler doğrultusunda bu klasörün WoTB'in dosyalarının arasında olması gerekiyor. Sorularım ise şunlar:
  1. Bu dosyayı silsem bir sorun oluşur mu?
  2. Başka bir yazılım DAVAProject ismindeki bu klasörü kullanıyor mu?
Eki Görüntüle 777952
(Screenshot'ın neden bu kadar kalitesiz olduğunu sormayın Win8.1 Snipping Tool ile yaptım
Boşverin sildim.
Hiç bir şey olmadı.

1.Silseniz birşey olmaz
2. DavaProjectin yaptığı yazılımlarda davaproject ismi kullanılır.

WoT yükleyip silmişsinizdir. Oto sildiyseniz orada kalmıştır.
Yada WoT yüklemesine başlayıp durdurmuşsunuzdur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı