596518 Centipat Katılım 6 Kasım 2022 Mesajlar 215 Çözümler 1 8 Temmuz 2023 #1 Selam dostlar, para veya Game Pass'de olması sıkıntı değil benim için. Sizce hangisini almalıyım? Sebep verip açıklarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2023
Selam dostlar, para veya Game Pass'de olması sıkıntı değil benim için. Sizce hangisini almalıyım? Sebep verip açıklarsanız sevinirim.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 8 Temmuz 2023 #2 596518 dedi: Selam dostlar, para veya Game Pass'de olması sıkıntı değil benim için. Sizce hangisini almalıyım? Sebep verip açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dave'in son zamanlarda neden popüler olduğunu bilmediğim bir oyun. Bannerlord ise 100'lerce saat oyananabilecek bir efsane, zaten türünün tek örneği.
596518 dedi: Selam dostlar, para veya Game Pass'de olması sıkıntı değil benim için. Sizce hangisini almalıyım? Sebep verip açıklarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dave'in son zamanlarda neden popüler olduğunu bilmediğim bir oyun. Bannerlord ise 100'lerce saat oyananabilecek bir efsane, zaten türünün tek örneği.
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.563 8 Temmuz 2023 #3 Bannderlord sevseydin zaten bu konuyu açmazdın. Dave populer bir indie 2 haftaya kimse konuşmaz. Alınır mı indie seven alabilir.
Bannderlord sevseydin zaten bu konuyu açmazdın. Dave populer bir indie 2 haftaya kimse konuşmaz. Alınır mı indie seven alabilir.