Davetiye ile Almanya'ya nasıl gidilir?

Mirac Acar

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sarıyer
Daha fazla  
Merhaba, teyzem Almanya'dan vize için resmi davet kağıdı getirdi. Bundan sonra ne yapacağım? Idatadan normal şekilde randevu almam mı gerekiyor?

Bu konuda deneyimli veya bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Not; resmi olarak lise mezunuyum ve şu anda öğrenci değilim. Sigortalı bir işte çalışıyorum.

Merhaba, teyzem Almanya'dan vize için resmi davet kağıdı getirdi. Bundan sonra ne yapacağım? Idatadan normal şekilde randevu almam mı gerekiyor?

Bu konuda deneyimli veya bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Not; resmi olarak lise mezunuyum ve şu anda öğrenci değilim. Sigortalı bir işte çalışıyorum.

Bulabildin mi benim de kuzenim nasıl davetiye yollanacağını getireleceğini bilmiyor anlatabilir misin?

Bulabildin mi benim de kuzenim nasıl davetiye yollanacağını getireleceğini bilmiyor anlatabilir misin?
Öncelikle almanya da nereye gitmesi gerektiğini bilmiyorum ama sanırım konsolosluklardan resmi bi davetiye belgesi alması gerekiyor, 29 Euro ücret ödeyecek. Sonra PTT ile adresine gönderim yapacak hepsi bu. Sonrasında sen IDATA dan vize randevusu için başvuruda bulunacaksın, muhtemelen sıranın gelmesi minimum 4-5 ay bulur.

Bana kendisi getirdi PTT ile yollamadı ama diğer kuzenlerime PTT ile gönderdi 1 hafta içinde geldi.

Ama davetiye ye de çok güvenme yine hesap dökümü vs isteyecekler. Okulun veya bir süredir yatan sigortan varsa problem değil ama bunun haricİnde davetiye bi işe yaramaz bilgin olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı