David Guner saat alınır mı?

Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle çok beğendim, alınır mı ?

• tasarım odaklıdır, mekanizma kalitesi genellikle miyota (Japon) veya Çin üretimi olur.
  • Fiyat/performans olarak günlük kullanımda iş görür ama uzun vadeli dayanıklılık ve mekanizma hassasiyeti, Seiko, Casio, citizen, tissot gibi köklü markalar kadar yüksek olmayabilir.
  • garanti ve servis konusu da genelde sınırlıdır.

Bence bu tasarıma bu fiyata göre iyi peki bana önerebileceğiniz bi saat varmı hocam şu tarz veya yukardaki david tarzı olsun ama bütçem 3-5K

Fossil FS5688.
Casio Edifice EFR-547L-1A9v
Naviforce NF9182.
Curren 8355.
Lorus RM337FX9.

Alabilirsiniz.

Fossil ve Casio bütçenizi hayli aşar diğer 3 seçeneği değerlendirebilirsiniz.

Tasarımları güzel sadece kalitesi çok çok düşük.
Hocam bu tasarımlı bir saat başka markada çok pahalı cidden. Guesin yukardaki model beğendim ama o da tavsiye edilmiyor birde aynısını daha uyguna buldum acaba site güvenilir mi?

Fossil FS5688.
Casio Edifice EFR-547L-1A9v
Naviforce NF9182.
Curren 8355.
Lorus RM337FX9.

Alabilirsiniz.

Fossil ve Casio bütçenizi hayli aşar diğer 3 seçeneği değerlendirebilirsiniz.
Curren olanı güzel ama o da yurtdısından geliyor vs 1700₺ falan ben pek fark göremedim david veya guess olandan birini alsam bence daha iyi gibi?

Son düzenleme:
Moda markası saat alınmaz.

Bu tarz bir şeyde farklı markalarda çok pahalı? Ya 5 bin TL olan guess ya da davidi alacağım Casio vs tasarım güzel değil. O attıgım guess satıcısı güvenilir mi acaba kuzey saat?
Benzer kaliteli model var mı bilmiyorum amaikisi arasından alacaksan davidi al guessten iyidir bir de otomatik 3K ya bulunuyor attığın satıcı replika satıyor.

Son düzenleme:
Benzer kaliteli model var mı bilmiyorum amaikisi arasından alacaksan davidi al guessten iyidir bir de otomatik 3K ya bulunuyor attığın satıcı replika satıyor.

Şansıma tüküreyim david dün 1900₺ falandı zam geldi neyse bekleyeceğim biraz tasarımı guess gibi olan bir saat var mı kaliteli güzel 5K da olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…