keremxw Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 136 12 Mart 2024 #11 Keremsaido32 dedi: A101'lerde satılıyor davidoff almak isterseniz tekel aramayın boşuna bazı tekellerde bile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bugün almaya gittim.3 4 tekel/bakkal sonunda anca birinde buldum.Petrol istasyonlarında da var diyorlardı oradada yoktu düşün yani : )
Keremsaido32 dedi: A101'lerde satılıyor davidoff almak isterseniz tekel aramayın boşuna bazı tekellerde bile olmuyor. Genişletmek için tıkla... Bugün almaya gittim.3 4 tekel/bakkal sonunda anca birinde buldum.Petrol istasyonlarında da var diyorlardı oradada yoktu düşün yani : )
L Lord Raiden Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 6.233 Makaleler 14 Çözümler 113 15 Mart 2024 #12 A101'den aldığımın tadı kötüydü. Kötü tat bırakıyor. Marlboro Red Long ve Golden Virginia tütünü içiyorum artık.
A101'den aldığımın tadı kötüydü. Kötü tat bırakıyor. Marlboro Red Long ve Golden Virginia tütünü içiyorum artık.
keremxw Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 136 15 Mart 2024 #13 Lord Raiden dedi: A101'den aldığımın tadı kötüydü. Kötü tat bırakıyor. Marlboro Red Long ve Golden Virginia tütünü içiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Bende pek beğenmedim.Bogaz yakıyor.Piyasadaki sigaralardan cok daha farklı tadi var demislerdi ama yok, ı-ıh.
Lord Raiden dedi: A101'den aldığımın tadı kötüydü. Kötü tat bırakıyor. Marlboro Red Long ve Golden Virginia tütünü içiyorum artık. Genişletmek için tıkla... Bende pek beğenmedim.Bogaz yakıyor.Piyasadaki sigaralardan cok daha farklı tadi var demislerdi ama yok, ı-ıh.