DaVinci Resolve After Effects kadar iyi mi?

ASLOGTT

Femtopat
Daha fazla  
Selamlar, kendi çapımda edit yapmak istiyorum ama After Effects programı bana çok karışık geldi. DaVinci Resolve adlı bir program buldum bu daha akarışık gibi ama After Effects'te yaptıklarımızı az bir kısmınıda olsa burada da yapabiliyor muyuz? İkisinin arasındaki farklar nedir? Davinci ne kadar iyidir bunları öğrenmek istiyorum.

Yeni başladıysan DaVinci Resolve kullanabilirsin ama ikisi farklı tür programlar biri video edit biri efekt yani adı üstünde.

İkisi farklı programlar davinci esasında video editleme programı ve içinde Basic effective elements barındırıyor. After Effects ise bir fotoğrafı veya logoyu vs 3D veya efektler ile aktif etme üstüne. İkisi aslında çok farklı kulvarlar. Ama effects genel olarak Premier Pro ve davinciden daha üstün bir programdır. Ama öğrenmesi vs zordur bu yüzden size davinci öneririm.

Arasındaki farkı çok açıklayamam. Ama edit için Davinci olabilir. Ayrıca Davinci oldukça fazla RAM istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…