SwaggYY Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2023 #1 DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Bu siteden indiriyorum telefon numaramı falan girdim program ücretsiz mi ve site güvenilir midir?
DaVinci Resolve | Blackmagic Design Kurgulama, renk düzeltme ve profesyonel ses post prodüksiyonu için, tek bir uygulamada yeni devrimsel araçlar. www.blackmagicdesign.com Bu siteden indiriyorum telefon numaramı falan girdim program ücretsiz mi ve site güvenilir midir?
TellEm Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2023 #2 Evet tamamiyle ücretsiz ve güvenilir.
SwaggYY Hectopat Katılım 20 Ekim 2021 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2023 #3 TellEm dedi: Evet tamamiyle ücretsiz ve güvenilir. Genişletmek için tıkla... Erken söyledin reis çok sağ ol.
TellEm dedi: Evet tamamiyle ücretsiz ve güvenilir. Genişletmek için tıkla... Erken söyledin reis çok sağ ol.