DaVinci Resolve öğrenilir mi?

sm0w

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Yükledim ve bayağı video da izledim fakat çok zor ve neredeyse hiç Türkçe öğretici kaynak yok sadece yabancı var onlarda da kısıtlı bayağı. After Effects'e geçeyim mi devam mı edeyim? Çünkü onda çok fazla kaynak var. Bir de genp güvenli mi? Eğer geçersem bunu kullanacağım. Son olarak oyun editleyeceğim, hedefim profesyonellik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Crack kullanıyorum genp hakkında yorumum yok maalesef ben nereden indirdiğimi bile hatırlamıyorum.

Günde maksimum 1-2 saat uğraşabilirim ve şimdi videolarına baktım ve arayüz DaVinci'den 100 kat daha zor gibi geldi gerçekten de öyle mi? Ve 1-2 saat uğraşmayla ne kadar oluru var.

@sm0w Şimdi senin ne yapacağına bağlı. Normal TikTok editi yapacaksan tutorial videoları var onları izle her gün 1-2 saate her türlü kavrarsın. Arayüz gözle dışarıdan bakınca çok karışık ama mantığını kavlayınca çok basit diyeyim. Pre-Comp muhabbetlerini çözersen zaten geri kalanı efektlerle ve pluginlerle alakalı.

Pre-comp plugin falan bilmiyorum hocam yazarken bir de açıklarsanız sevinirim bir de baktığım birkaç sitede DaVinci'yi çok övdüler bir de hocam video editleme için çok kötü hareketli animasyon ve efektler için uygun diyorlar ben anlamadım yani bana açıklar mısınız?

Daha önce premiere pro kullandıysan birbirlerine çok yakın çalışma mantıkları var. Sadece Premiere'e göre arayüz farklılıkları var. Tavsiye ederim Davinci resolve'i. Eğer zor gelirse Premiere pro kullanın kesinlikle. After effects okyanus gibidir. Kafanız çok karışır ve iyi bir vakit ve çalışma lazım ona.

Ne editleyeceksin, nasıl editleyeceksin? Estetik edit mi yoksa sadece klipleri birleştirip bir şeyler mi yapacaksın. Bunları cevapla en mantıklı programı senin için seçelim dostum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…