Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 881 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 2 Temmuz 2021 #1 Arkadaşlar, ben kurgu programı olarak davinci kullanmaya başladım. Sonra transition ekledim elle ama hiçbiri Toolbox'da gözükmüyor. Bunun çözümü nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2021
Arkadaşlar, ben kurgu programı olarak davinci kullanmaya başladım. Sonra transition ekledim elle ama hiçbiri Toolbox'da gözükmüyor. Bunun çözümü nedir?
Ergins Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Diğer 12 Temmuz 2021 #2 Bende de uni. Echo falan gözükmüyor sorunu bulursanız söyleyin.
Tutkuu Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 881 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaporta,Ticaret 12 Temmuz 2021 #3 Ergins dedi: Bende de uni. Echo falan gözükmüyor sorunu bulursanız söyleyin. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam sorunu %appdatadan giriceksin atıcaksın.
Ergins dedi: Bende de uni. Echo falan gözükmüyor sorunu bulursanız söyleyin. Genişletmek için tıkla... Buldum hocam sorunu %appdatadan giriceksin atıcaksın.