Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 2 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar, DaVinci Resolve'da videoyu nasıl kırpabilirim? Kırpmadan kastım videonun alt kısmındaki belli bir noktayı kesmem lazım.
Arkadaşlar, DaVinci Resolve'da videoyu nasıl kırpabilirim? Kırpmadan kastım videonun alt kısmındaki belli bir noktayı kesmem lazım.
Cenkkaraman Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #2 Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas.
Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 2 Ekim 2020 #3 Cenkkaraman dedi: Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü atma imkanınız var mı ? Biraz daha detaylandırırsanız çok sevinirim. Cenkkaraman dedi: Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda ki iki görüntüde sağ tıklanmıyor, tam olarak nereden yapabilirim ? Son düzenleme: 2 Ekim 2020
Cenkkaraman dedi: Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas. Genişletmek için tıkla... Hocam görüntü atma imkanınız var mı ? Biraz daha detaylandırırsanız çok sevinirim. Cenkkaraman dedi: Kırpmak istediğin yeri aşağıdaki video karelerinden belirle, belirlediğin yeri sağ tıkla seçeneklerden kırpa bas. Genişletmek için tıkla... Hocam yukarıda ki iki görüntüde sağ tıklanmıyor, tam olarak nereden yapabilirim ?
1 16986 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 5.781 Makaleler 7 Çözümler 52 2 Ekim 2020 #4 Eğer videonun tümünden kırpacak iseniz HandBrake programı da işinizi görebilir. Tek yapmanız gereken ne taraftan kaç piksel kesileceğini ayarlamak.
Eğer videonun tümünden kırpacak iseniz HandBrake programı da işinizi görebilir. Tek yapmanız gereken ne taraftan kaç piksel kesileceğini ayarlamak.
Cenkkaraman Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #5 Eiesenhower dedi: Hocam görüntü atma imkanınız var mı ? Biraz daha detaylandırırsanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 687993 Hocam yukarıda ki iki görüntüde sağ tıklanmıyor, tam olarak nereden yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki mavi yerden kırpmak istediğin yerin başlangıcına getir fareyi sağ tıklat. Sonra kırp.
Eiesenhower dedi: Hocam görüntü atma imkanınız var mı ? Biraz daha detaylandırırsanız çok sevinirim. Eki Görüntüle 687993 Hocam yukarıda ki iki görüntüde sağ tıklanmıyor, tam olarak nereden yapabilirim ? Genişletmek için tıkla... Aşağıdaki mavi yerden kırpmak istediğin yerin başlangıcına getir fareyi sağ tıklat. Sonra kırp.
Eiesenhower Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 824 Yer İstanbul 2 Ekim 2020 #6 Cenkkaraman dedi: Aşağıdaki mavi yerden kırpmak istediğin yerin başlangıcına getir fareyi sağ tıklat. Sonra kırp. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bahsetmiyorum, mesela videonun en altında bir yazı var, youtube adresi gibi. O alt kısmı kesmek istiyorum.
Cenkkaraman dedi: Aşağıdaki mavi yerden kırpmak istediğin yerin başlangıcına getir fareyi sağ tıklat. Sonra kırp. Genişletmek için tıkla... Hocam onu bahsetmiyorum, mesela videonun en altında bir yazı var, youtube adresi gibi. O alt kısmı kesmek istiyorum.
Cenkkaraman Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 1.492 Çözümler 1 2 Ekim 2020 #7 Eiesenhower dedi: Hocam onu bahsetmiyorum, mesela videonun en altında bir yazı var, youtube adresi gibi. O alt kısmı kesmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Eğer video ile birleşikse bildiğim kadarıyla kırpamıyorsunuz. Çünkü yazı olacak ki kim tarafından yapıldığı belli olsun. Telif hakkı var sonuçta.
Eiesenhower dedi: Hocam onu bahsetmiyorum, mesela videonun en altında bir yazı var, youtube adresi gibi. O alt kısmı kesmek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Şimdi anladım. Eğer video ile birleşikse bildiğim kadarıyla kırpamıyorsunuz. Çünkü yazı olacak ki kim tarafından yapıldığı belli olsun. Telif hakkı var sonuçta.