S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #1 İmport ettiğim videoların editlerken ses alamıyorum ama export ettiğimde videonun sesi var. Durumu bir turlu çözemedim.
İmport ettiğim videoların editlerken ses alamıyorum ama export ettiğimde videonun sesi var. Durumu bir turlu çözemedim.
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #2 selinrealdeal dedi: İmport ettiğim videoların editlerken ses alamıyorum ama export ettiğimde videonun sesi var. Durumu bir turlu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlarında bir sıkıntı mı var acaba export edince var diyorsunuz.
selinrealdeal dedi: İmport ettiğim videoların editlerken ses alamıyorum ama export ettiğimde videonun sesi var. Durumu bir turlu çözemedim. Genişletmek için tıkla... Ayarlarında bir sıkıntı mı var acaba export edince var diyorsunuz.
S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #3 egecanim23 dedi: Ayarlarında bir sıkıntı mı var acaba export edince var diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum internette gördüğüm herşeyi denedim
egecanim23 dedi: Ayarlarında bir sıkıntı mı var acaba export edince var diyorsunuz. Genişletmek için tıkla... bilmiyorum internette gördüğüm herşeyi denedim
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #4 selinrealdeal dedi: Bilmiyorum internette gördüğüm her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Tek o videoda mı ses sıkıntısı var bir bakabilir misiniz?
selinrealdeal dedi: Bilmiyorum internette gördüğüm her şeyi denedim. Genişletmek için tıkla... Tek o videoda mı ses sıkıntısı var bir bakabilir misiniz?
S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #5 egecanim23 dedi: Tek o videoda mı ses sıkıntısı var bir bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... yok tüm videolarda öyle
egecanim23 dedi: Tek o videoda mı ses sıkıntısı var bir bakabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... yok tüm videolarda öyle
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #6 selinrealdeal dedi: Yok tüm videolarda öyle. Genişletmek için tıkla... Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. egecanim23 dedi: Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. Genişletmek için tıkla... premiere kullan
selinrealdeal dedi: Yok tüm videolarda öyle. Genişletmek için tıkla... Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. egecanim23 dedi: Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. Genişletmek için tıkla... premiere kullan
S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #7 egecanim23 dedi: Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. premiere kullan Genişletmek için tıkla... ewjyrdkukyıl onu da kullanıyorum ama davinciye biraz daha yakındım
egecanim23 dedi: Programda güncelleme falan mı var acaba yoksa bir dakika araştırıp geleyeceğim. premiere kullan Genişletmek için tıkla... ewjyrdkukyıl onu da kullanıyorum ama davinciye biraz daha yakındım
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #8 selinrealdeal dedi: Ewjyrdkukyıl onu da kullanıyorum ama DaVinci'ye biraz daha yakındım. Genişletmek için tıkla... Ya aşırı saçma bu arada ben de baktım ettim yok her videoda öyle ise silip indirmeni öneririm kurgun varsa halihazırda kaydet.
selinrealdeal dedi: Ewjyrdkukyıl onu da kullanıyorum ama DaVinci'ye biraz daha yakındım. Genişletmek için tıkla... Ya aşırı saçma bu arada ben de baktım ettim yok her videoda öyle ise silip indirmeni öneririm kurgun varsa halihazırda kaydet.
S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #9 egecanim23 dedi: Ya aşırı saçma bu arada ben de baktım ettim yok her videoda öyle ise silip indirmeni öneririm kurgun varsa halihazırda kaydet. Genişletmek için tıkla... silip indirdim zaten ...
egecanim23 dedi: Ya aşırı saçma bu arada ben de baktım ettim yok her videoda öyle ise silip indirmeni öneririm kurgun varsa halihazırda kaydet. Genişletmek için tıkla... silip indirdim zaten ...
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #10 selinrealdeal dedi: Silip indirdim zaten... Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun istersen dosyayı bana at beraber bakalım bende de ses yok mu diye belki çekim de hata vardır? Olabilecek şeyler yani.
selinrealdeal dedi: Silip indirdim zaten... Genişletmek için tıkla... Geçmiş olsun istersen dosyayı bana at beraber bakalım bende de ses yok mu diye belki çekim de hata vardır? Olabilecek şeyler yani.