S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #11 egecanim23 dedi: Geçmiş olsun istersen dosyayı bana at beraber bakalım bende de ses yok mu diye belki çekim de hata vardır? Olabilecek şeyler yani. Genişletmek için tıkla... yani dosyada bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım
egecanim23 dedi: Geçmiş olsun istersen dosyayı bana at beraber bakalım bende de ses yok mu diye belki çekim de hata vardır? Olabilecek şeyler yani. Genişletmek için tıkla... yani dosyada bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2023 #12 selinrealdeal dedi: Yani dosyada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım. Genişletmek için tıkla... Sen kendi çektiğin işin kurgusunu mu yapıyosun yoksa indirdin mi? selinrealdeal dedi: Yani dosyada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım. Genişletmek için tıkla... Plugin falan mı kursak. Son düzenleme: 5 Ekim 2023
selinrealdeal dedi: Yani dosyada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım. Genişletmek için tıkla... Sen kendi çektiğin işin kurgusunu mu yapıyosun yoksa indirdin mi? selinrealdeal dedi: Yani dosyada bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü denenebilecek butun dosyalarda denedim aynı sonucu aldım. Genişletmek için tıkla... Plugin falan mı kursak.
S selinrealdeal Femtopat Katılım 19 Eylül 2023 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Kadın 5 Ekim 2023 #13 egecanim23 dedi: Sen kendi çektiğin işin kurgusunu mu yapıyosun yoksa indirdin mi? Plugin falan mı kursak. Genişletmek için tıkla... Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim
egecanim23 dedi: Sen kendi çektiğin işin kurgusunu mu yapıyosun yoksa indirdin mi? Plugin falan mı kursak. Genişletmek için tıkla... Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim
E egecanim23 Picopat Katılım 8 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2023 #14 selinrealdeal dedi: Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Plugin ile geçiyor denmiş olmazsa buradan yaz bakarım ben tekrar. selinrealdeal dedi: Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi? Son düzenleme: 10 Ekim 2023
selinrealdeal dedi: Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Plugin ile geçiyor denmiş olmazsa buradan yaz bakarım ben tekrar. selinrealdeal dedi: Hem kendi çektiğim işte hem de indirdigim dosyalarda denedim. Plugin kurmayı deneyebilirim. Genişletmek için tıkla... Düzeldi mi?