M mariana2 Kilopat Katılım 20 Haziran 2018 Mesajlar 15 1 Ocak 2024 #1 Sony A7 ıvden çektiğim s-log videoları DaVinci'ye atıp renk ayarlamak istiyorum. Fakat videoyu sürüklesem de programdan da içeri aktarsam video sadece ses dosyası olarak içeri aktarılıyor. Ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Ocak 2024
Sony A7 ıvden çektiğim s-log videoları DaVinci'ye atıp renk ayarlamak istiyorum. Fakat videoyu sürüklesem de programdan da içeri aktarsam video sadece ses dosyası olarak içeri aktarılıyor. Ne yapmalıyım?
escaper9 Zeptopat Katılım 24 Şubat 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Şubat 2024 #2 Hocam sorunun ne olduğunu bulabildin mi? Bulduysan eğer yardımcı olabilirsen çok sevinirim.
B brckr Yoctopat Katılım 8 Haziran 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Haziran 2024 #3 Merhaba yeni bilgisayar aldım aynı sorunu yaşıyorum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba?
Merhaba yeni bilgisayar aldım aynı sorunu yaşıyorum. İlk defa böyle bir durumla karşılaştım. Sorununuzu nasıl çözdünüz acaba?
muco190 Hectopat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2025 #4 Ücretsiz versiyonda 4:2:2 10Bit desteklemiyor. Media Encoder ile çevirip yüklemeniz gerekiyor.