Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #11 Curre dedi: Nasıl yapacağım onu. Bir de alt kısma yazı yazmak istiyorum onları nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraf sizi aydınlatırmı.
Curre dedi: Nasıl yapacağım onu. Bir de alt kısma yazı yazmak istiyorum onları nasıl yapacağım. Genişletmek için tıkla... Bu fotoğraf sizi aydınlatırmı.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #12 Nasıl koyuluyor hocam o text bir de videonun istediğim bir kısmını nasıl kırpabiliyorum Ahmet_53 dedi: Eki Görüntüle 1719578 Bu fotoğraf sizi aydınlatırmı. Genişletmek için tıkla...
Nasıl koyuluyor hocam o text bir de videonun istediğim bir kısmını nasıl kırpabiliyorum Ahmet_53 dedi: Eki Görüntüle 1719578 Bu fotoğraf sizi aydınlatırmı. Genişletmek için tıkla...
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #13 Hocam burası iyice DaVinci tutorial olacak bence en iyisi YouTube'dan eğitim videoları izleyin daha sağlıklı olur daha iyi kavrarsınız programı buradan anlatmam çok zor.
Hocam burası iyice DaVinci tutorial olacak bence en iyisi YouTube'dan eğitim videoları izleyin daha sağlıklı olur daha iyi kavrarsınız programı buradan anlatmam çok zor.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #14 Sağ olun hocam iyi Sosyaller
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #15 Çünkü bayağı detaylı bir program gerçekten çok iyi açıkçası bende A dan Z ye bilmiyorum programı Curre dedi: nasıl yapacağım onu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Çünkü bayağı detaylı bir program gerçekten çok iyi açıkçası bende A dan Z ye bilmiyorum programı Curre dedi: nasıl yapacağım onu Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
W Will Bettelheim Hectopat Katılım 7 Kasım 2021 Mesajlar 1.302 Makaleler 1 Çözümler 11 29 Mart 2023 #17 Arkadaşınızda DaVinci Resolve yüklü olmadığı için gözülmüyordur.
C Curre Hectopat Katılım 20 Ağustos 2022 Mesajlar 675 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2023 #18 Will Bettelheim dedi: Arkadaşınızda DaVinci Resolve yüklü olmadığı için gözülmüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptığım projeyi direk videoya çevirmek istyordum onu da gösterdi @Ahmet_53 hocam.
Will Bettelheim dedi: Arkadaşınızda DaVinci Resolve yüklü olmadığı için gözülmüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam ben yaptığım projeyi direk videoya çevirmek istyordum onu da gösterdi @Ahmet_53 hocam.
Ahmet_53 Hectopat Katılım 13 Aralık 2020 Mesajlar 952 Çözümler 6 29 Mart 2023 #19 Will Bettelheim dedi: Arkadaşınızda DaVinci Resolve yüklü olmadığı için gözülmüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam export etmesi gerekiyor dosyayı arkadaşıyla alakası yok.
Will Bettelheim dedi: Arkadaşınızda DaVinci Resolve yüklü olmadığı için gözülmüyordur. Genişletmek için tıkla... Hocam export etmesi gerekiyor dosyayı arkadaşıyla alakası yok.