Ali Erşan Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 DaVinci mi Openshot mu editte daha iyi? Kolaylık özellikler dahil. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 25 Mayıs 2021 #2 DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir.
DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir.
Ali Erşan Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #3 afacanc38 dedi: DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir. Genişletmek için tıkla... ama sanırım DaVincide telefon istiyormuş Veya daha iyi ve ücretsiz olan bi uygulama önerebilirmisin ? afacanc38 dedi: DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir. Genişletmek için tıkla...
afacanc38 dedi: DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir. Genişletmek için tıkla... ama sanırım DaVincide telefon istiyormuş Veya daha iyi ve ücretsiz olan bi uygulama önerebilirmisin ? afacanc38 dedi: DaVinci Resolve daha fazla ve daha gelişmiş araçlar sunuyor fakat basit düzenleme işleri için Openshot yetebilir. Genişletmek için tıkla...
afacanc38 Kilopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.710 Makaleler 5 Çözümler 27 26 Mayıs 2021 #4 Ali Erşan dedi: ama sanırım DaVincide telefon istiyormuş Veya daha iyi ve ücretsiz olan bi uygulama önerebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Ben tüm bilgileri uydurup indirmiştim.
Ali Erşan dedi: ama sanırım DaVincide telefon istiyormuş Veya daha iyi ve ücretsiz olan bi uygulama önerebilirmisin ? Genişletmek için tıkla... Ben tüm bilgileri uydurup indirmiştim.
Ali Erşan Centipat Katılım 25 Mayıs 2021 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2021 #5 afacanc38 dedi: Ben tüm bilgileri uydurup indirmiştim. Genişletmek için tıkla... iyiymiş bende öyle yaparım
afacanc38 dedi: Ben tüm bilgileri uydurup indirmiştim. Genişletmek için tıkla... iyiymiş bende öyle yaparım