Davulcuyu askerde bandoya alırlar mı?

SiyarKurt

Hectopat
Daha fazla  
Allah'ın izniyle askere gideceğim ama daha var yani ve davulcuyum bir de bateristim. Acaba beni askerde bandoya alırlar mı?

Sanmıyorum, diğer üyeler doğrular belki beni. Bando da olabilmek için MSÜ okulunda okumak gerekiyordu diye aklımda kalmış. Askerelikte önce acemi birliğine alınırsınız 1 ay boyunca acemiliğinizi farklı bir şehirde yapacaksınız. Bu esnada komutanlar size özel veya herkesi sırayla bir odaya alıp mesleğinizi ve yaptığınız işleri soracak. Bu esnada müzisyen olduğunuzu bateri ve davul çaldığınızı söyleyebilirsiniz. Şansınız varsa askeri gazinolara alınabilirsiniz.

Sanmıyorum, diğer üyeler doğrular belki beni. Bando da olabilmek için MSÜ okulunda okumak gerekiyordu diye biliyorum. Askerelikte önce acemi birliğine alınırsınız 1 ay boyunca acemiliğinizi farklı bir şehirde yapacaksınız. Bu esnada komutanlar size özel veya herkesi sırayla bir odaya alıp mesleğinizi ve yaptığınız işleri soracak. Bu esnada müzisyen olduğunuzu bateri ve davul çaldığınızı söyleyebilirsiniz. Şansınız varsa askeri gazinolara alınabilirsiniz.

Benimle aynı meslekte bir abi vardı o da bataristi onu bandoyo almışlardı bende dedim acaba beni de alırlar mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı