Çözüldü DAW sesi Discord'a nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OybirinciGrogu

Megapat
Yer
İstanbul, Sultanbeyli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GL63 8RE
Sorunum başlıktaki gibi 4 gündür uğraşıyorum ama çözemedim. Forumdaki bir kaç konuya baktım, gayet güzelce anlatan kullanıcılar gördüm ama beceremedim. Birileri yardım edebilirse çok mutlu olacağım.

Ses kartım Behringer UMC202HD.

@Ma'at Bir kaç konu altında gördüm o yüzden etiketledim, yardım edebilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Konu hala güncel.

Son düzenleme:
Çözüm
Öncelikle yardımcı olmak istediğin için çok teşekkür ederim iyi ki varsın cansın. Fakat sorunumu reaplugs VST'si kullanarak çözdüm.

Düzenleme: Soruna cevap vermeyi unuttum kusura bakma cevabım her ikisi de.
Şu videoyu izledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Daw sesini discord sesli sohbet odasına mı vermek istiyorsunuz yoksa özel sesli aramada mı paylaşmak istiyorsunuz ?

Çaldığım dijital piyanoyu discord üzerinden başkalarıyla paylaşmak için birçok yöntem aramıştım ve en basit olarak voicemeter üzerinden piyanonun yada kullandığım vst'nin ses kanalını virtual cable ile discord mikrofonuna yönlendirmiştim. Ancak bu şekilde yapılan monitoring işleminde ses kalitesi birebir aynı olmuyor(stereo olarak sizin duyduğunuz şekilde iletilmiyor).

Bu yüzden farklı yollar aradım ve discord sunucum üzerine bir müzik botu oluşturdum ve istediğim bir ses kanalını direkt olarak bu bota yönlendirdiğim zaman en iyi sonucu aldım. En başta sorduğum sorunun sebebi de bu aslında.

Siz hangi şekilde kullanmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olmaya çalışırım.

Anlatabilir misiniz? Ben de aynı sorunu çekiyorum.

Öncelikle yardımcı olmak istediğin için çok teşekkür ederim iyi ki varsın cansın. Fakat sorunumu reaplugs VST'si kullanarak çözdüm.

Düzenleme: Soruna cevap vermeyi unuttum kusura bakma cevabım her ikisi de.
Şu videoyu izledim:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çözüm
Dostum eğer macos kullanıcısıysan loopback isimli program istediğin şeyi eforsuzca yapabiliyor. Birden fazla source'u birleştirip spesifik uygulamalara input-output olarak atayabiliyorsun. Sorun çözülmüş ama yine de Mac için ayrıca merak eden arkadaşlar olursa görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…