Çözüldü DAW sesi hoparlöre nasıl verilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Merry_01

Hectopat
Daha fazla  
Kullandığım REAPER adlı DAW programında sesi sadece kulaklıktan alıyorum, bunu nasıl hoparlörden alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geçmiş mesajlarına baktım, televizyona bağlı olarak masaüstü bilgisayar kullanıyorsun ve ASIO4ALL ile televizyon hoparlöründen ses almak istiyorsun. Bunları bu konuda yardım isterken belirtmeni engelleyen şey nedir? Detayı bilmeden sana kim nasıl doğru çözümü sunsun?

Geçmiş mesajlarında paylaştığın görseller:
Eki Görüntüle 2098278
Eki Görüntüle 2128306

AMD High Definition Audio Device'ı açıp ses çıkışı olarak göstermen gerekli. Birinde yanda çarpı işareti yok, diğerinde var. O sırada Guitar Rig 5 ile ilgili bir karışıklık olmuş olabilir. Çarpı yoksa problem yok.
Geçmiş mesajlarına baktım, televizyona bağlı olarak masaüstü bilgisayar kullanıyorsun ve ASIO4ALL ile televizyon hoparlöründen ses almak istiyorsun. Bunları bu konuda yardım isterken belirtmeni engelleyen şey nedir? Detayı bilmeden sana kim nasıl doğru çözümü sunsun?

Eki Görüntüle 2098278
Eki Görüntüle 2128306

AMD High Definition Audio Device'ı açıp ses çıkışı olarak göstermen gerekli. Birinde yanda çarpı işareti yok, diğerinde var. O sırada Guitar Rig 5 ile ilgili bir karışıklık olmuş olabilir. Çarpı yoksa problem yok.

Çözüm

Eki Görüntüle 2098278
Eki Görüntüle 2128306

Yardımından dolayı teşekkür ederim sorunum çözüldü.

Hoparlör bağlayarak...
çok açıklayıcı bir yorum teşekkür ederim bu zekice fikrinden dolayı hiç aklıma gelmemişti

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı