Dawncraft dünya oluşmuyor

Mert can ileri

Femtopat
Daha fazla  
Minecraft'ta dawncraft mod paketini indirdim ama dünya açılma ekranında yanıt vermiyor da kalıyor birsüre bekledim ama beğişen bir şey olmadı. Forumlarda çözüm için dolaştım ancak kayda değer bir çözüm yolu bulamadım.
Dosyalarının içerisinde gezinirken "crash report" adlı birkaç dosya gördüm açtım ama bir şey anlamadım anlayan biri varsa ya da nasıl çözebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi (Launcher: Curse Forge)

Minecraft'ta dawncraft mod paketini indirdim ama dünya açılma ekranında yanıt vermiyor da kalıyor birsüre bekledim ama beğişen bir şey olmadı. Forumlarda çözüm için dolaştım ancak kayda değer bir çözüm yolu bulamadım.
Dosyalarının içerisinde gezinirken "crash report" adlı birkaç dosya gördüm açtım ama bir şey anlamadım anlayan biri varsa ya da nasıl çözebileceğimi bilen varsa yardımcı olabilir mi (Launcher: Curse Forge)
Oyuna verilen rami arttırmayı denediniz mi?

Curse Forge > ayarlar > Minecraft > en alta kaydırın verilen RAM'i minimum 6 GB tavsiyem 8 GB yapın.
10 yaptım ama hala aynı sorunu yaşıyorum

10 yaptım ama hala aynı sorunu yaşıyorum
istersen discord veya alpemix aracılıgı ile baglantı kurarak görebilirsin ben crash report tan daanlamıyorum belkisen anlarsın bana yardımcı olursun

Curse Forge > ayarlar > Minecraft > en alta kaydırın verilen RAM'i minimum 6 GB tavsiyem 8 GB yapın.
Tamamdır çözdüm curse Forge ayarlarından başlatıcıyı minectaft launcher olarak değiştirdim şu anda sorunsuz bir şekilde açılıyor yardımların için teşekkür ederim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı