Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #1 Dax3API virüs mü? Anlayamadım. Biri bakabilir mi? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-06-14 213251.png 34,1 KB · Görüntüleme: 204 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2022
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 14 Haziran 2022 #2 System32 konumunda. Virüs değil sanırım. Artı 0 Eksi Çözüm
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 14 Haziran 2022 #3 Hayır virüs değil normal bir Windows dosyası. Artı 0 Eksi
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2022 #4 Saqot dedi: Hayır virüs değil normal bir Windows dosyası. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: System32 konumunda. Virüs değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız. Saqot dedi: Hayır virüs değil normal bir Windows dosyası. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: System32 konumunda. Virüs değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki bunlar ne demek bu dosya başka bir bilgisayardan geldi ve bu bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir Artı 0 Eksi
Saqot dedi: Hayır virüs değil normal bir Windows dosyası. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: System32 konumunda. Virüs değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız. Saqot dedi: Hayır virüs değil normal bir Windows dosyası. Genişletmek için tıkla... Pismaniyee dedi: System32 konumunda. Virüs değil sanırım. Genişletmek için tıkla... Peki bunlar ne demek bu dosya başka bir bilgisayardan geldi ve bu bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir
Pismaniyee Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 1.826 Çözümler 4 15 Haziran 2022 #5 Deniz d dedi: Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız. Peki bunlar ne demek bu dosya başka bir bilgisayardan geldi ve bu bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir Genişletmek için tıkla... İçin rahat etmiyorsa Kaspersky veya başka bir antivirüs ile tara. Artı 0 Eksi
Deniz d dedi: Çok teşekkürler arkadaşlar içimi rahatlattınız. Peki bunlar ne demek bu dosya başka bir bilgisayardan geldi ve bu bilgisayarın korunmasına yardımcı olmak için engellenmiş olabilir Genişletmek için tıkla... İçin rahat etmiyorsa Kaspersky veya başka bir antivirüs ile tara.
KS KS Deniz d Hectopat Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 971 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2022 #6 Pismaniyee dedi: İçin rahat etmiyorsa Kaspersky veya başka bir antivirüs ile tara. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Kaspersky'dan tam tarama yaptım. 3 nesne temizlendi 17 nesne işlenemedi dedi ama dax3apiyle ilgili bir virüs yok. Artı 0 Eksi
Pismaniyee dedi: İçin rahat etmiyorsa Kaspersky veya başka bir antivirüs ile tara. Genişletmek için tıkla... Hocam zaten Kaspersky'dan tam tarama yaptım. 3 nesne temizlendi 17 nesne işlenemedi dedi ama dax3apiyle ilgili bir virüs yok.
Saqot Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 857 Makaleler 3 Çözümler 8 16 Haziran 2022 #7 Deniz d dedi: Hocam zaten Kaspersky'dan tam tarama yaptım. 3 nesne temizlendi 17 nesne işlenemedi dedi ama dax3apiyle ilgili bir virüs yok. Genişletmek için tıkla... O zaman cevabımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim. Artı 0 Eksi
Deniz d dedi: Hocam zaten Kaspersky'dan tam tarama yaptım. 3 nesne temizlendi 17 nesne işlenemedi dedi ama dax3apiyle ilgili bir virüs yok. Genişletmek için tıkla... O zaman cevabımı çözüm olarak işaretlersen sevinirim.