wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2024 #1 300 ve 500 tlyken inat edip almamıştım, indirime girmiş bin lira eder mi? Ucuz key de yok.
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #2 Game Pass'te vardı sanırım 160 TL aylık.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #3 wintry dedi: 300 ve 500 tlyken inat edip almamıştım, indirime girmiş bin lira eder mi? Ucuz key de yok. Genişletmek için tıkla... Vallahi bence alınmaz. Ben o paraya 4 oyun aldım Steam'den.
wintry dedi: 300 ve 500 tlyken inat edip almamıştım, indirime girmiş bin lira eder mi? Ucuz key de yok. Genişletmek için tıkla... Vallahi bence alınmaz. Ben o paraya 4 oyun aldım Steam'den.
wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2024 #4 Officer Majima dedi: Game Pass'te vardı sanırım 160 TL aylık. Genişletmek için tıkla... pc için yok sanırım çıkmıyor. Yeyil dedi: Vallahi bence alınmaz. Ben o paraya 4 oyun aldım Steam'den. Genişletmek için tıkla... korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler
Officer Majima dedi: Game Pass'te vardı sanırım 160 TL aylık. Genişletmek için tıkla... pc için yok sanırım çıkmıyor. Yeyil dedi: Vallahi bence alınmaz. Ben o paraya 4 oyun aldım Steam'den. Genişletmek için tıkla... korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #5 wintry dedi: PC için yok sanırım çıkmıyor. Korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler Genişletmek için tıkla... Epic tarafında baktınız mı? Şahsen Steam takındım olmadığından Epic'ten almaya başladım oyunları(karışık hem Steam hem Epic)
wintry dedi: PC için yok sanırım çıkmıyor. Korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler Genişletmek için tıkla... Epic tarafında baktınız mı? Şahsen Steam takındım olmadığından Epic'ten almaya başladım oyunları(karışık hem Steam hem Epic)
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #6 wintry dedi: PC için yok sanırım çıkmıyor. Korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim Game Pass'te çıkıyor. Ayrıca korsan oynayacaksanız Instagram'dan ulaşın bana hem Online hem de güvenli link atayım. Instagrambedirhanvettel
wintry dedi: PC için yok sanırım çıkmıyor. Korsana düşeceğim az kaldı. xD teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Benim Game Pass'te çıkıyor. Ayrıca korsan oynayacaksanız Instagram'dan ulaşın bana hem Online hem de güvenli link atayım. Instagrambedirhanvettel
wintry Hectopat Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 151 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Şubat 2024 #7 Yeyil dedi: Epic tarafında baktınız mı? Şahsen Steam takındım olmadığından Epic'ten almaya başladım oyunları(karışık hem Steam hem Epic) Genişletmek için tıkla... Ben de karışık takılıyorum da bazı oyunlar sadece Steam üzerinden satılıyor ve erken erişime açılıyor. Yoksa Voidu falan bakınıyorum. Officer Majima dedi: Benim Game Pass'te çıkıyor. Ayrıca korsan oynayacaksanız Instagram'dan ulaşın bana hem Online hem de güvenli link atayım. Instagrambedirhanvettel Genişletmek için tıkla... nasıl çıkıyor ya? Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2024-02-28 155737.png 5,3 KB · Görüntüleme: 23
Yeyil dedi: Epic tarafında baktınız mı? Şahsen Steam takındım olmadığından Epic'ten almaya başladım oyunları(karışık hem Steam hem Epic) Genişletmek için tıkla... Ben de karışık takılıyorum da bazı oyunlar sadece Steam üzerinden satılıyor ve erken erişime açılıyor. Yoksa Voidu falan bakınıyorum. Officer Majima dedi: Benim Game Pass'te çıkıyor. Ayrıca korsan oynayacaksanız Instagram'dan ulaşın bana hem Online hem de güvenli link atayım. Instagrambedirhanvettel Genişletmek için tıkla... nasıl çıkıyor ya?
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.989 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #8 wintry dedi: Ben de karışık takılıyorum da bazı oyunlar sadece Steam üzerinden satılıyor ve erken erişime açılıyor. Yoksa Voidu falan bakınıyorum. Nasıl çıkıyor ya? Genişletmek için tıkla... 2 farklı versiyonu olabilir.
wintry dedi: Ben de karışık takılıyorum da bazı oyunlar sadece Steam üzerinden satılıyor ve erken erişime açılıyor. Yoksa Voidu falan bakınıyorum. Nasıl çıkıyor ya? Genişletmek için tıkla... 2 farklı versiyonu olabilir.
Officer Majima Hectopat Katılım 13 Ocak 2021 Mesajlar 448 Makaleler 1 Çözümler 10 Daha fazla Sistem Özellikleri Sapphire Pulse RX6600 Ryzen 5 5600 16GB Kingston Fury Beast Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2024 #9 Hayır PC versiyonunu eklememişler.