enesozc Hectopat Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 420 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #21 Ekin2407 dedi: Aynen öyle ben olsam hocaya tepki gösterirdim çok hızlı ve aşırı sinirlenen bir insanım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle ama sinirimi dışarı vuramıyorum. Hep böyle. Sanki susturulmuşum gibi.
Ekin2407 dedi: Aynen öyle ben olsam hocaya tepki gösterirdim çok hızlı ve aşırı sinirlenen bir insanım. Genişletmek için tıkla... Bende öyle ama sinirimi dışarı vuramıyorum. Hep böyle. Sanki susturulmuşum gibi.
LinkAdam Hectopat Katılım 20 Ağustos 2020 Mesajlar 609 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #22 156318 dedi: İmkansız değil. Hala bunları yaşayan öğrenciler olduğuna eminim. O zamanlar ilkokuldaydım. Nasıl tepki gösterebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki vardır ama bildiğiniz gibi eskiden daha çoktu bu olay.
156318 dedi: İmkansız değil. Hala bunları yaşayan öğrenciler olduğuna eminim. O zamanlar ilkokuldaydım. Nasıl tepki gösterebilirim ki? Genişletmek için tıkla... Hocam tabii ki vardır ama bildiğiniz gibi eskiden daha çoktu bu olay.
Ekin2407 Decipat Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.682 Makaleler 3 Çözümler 6 8 Şubat 2021 #23 enesozc dedi: Bende öyle ama sinirimi dışarı vuramıyorum. Hep böyle. Sanki susturulmuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Ben patlıyorum ya da sessizce PlayStation açıyorum.
enesozc dedi: Bende öyle ama sinirimi dışarı vuramıyorum. Hep böyle. Sanki susturulmuşum gibi. Genişletmek için tıkla... Ben patlıyorum ya da sessizce PlayStation açıyorum.