Dayaktan Bayılan Zabıta

Awhlind

Megapat
Makaleler
3
Yer
Asgard
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yorum yok.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu görüntülerin haberlerde peş peşe 50 defa gösterilmesi hiç doğru değil. İki üç gündür tekrar tekrar gösteriliyor. Herkes zaten gördü ne olduğunu. İnşallah zabıta müdürü gerekli cezayı alır. Hatta kanunen mümkünatı var ise tazminat ödemesi gerekir diye düşünüyorum.

Karşımda kim olursa olsun, bana o biçimde vuran bir kimse olsa. Her şeyi göze alır onu anasından doğduğuna pişman ederdim. Bu tür insanlar belli başlı konumlara geldiklerinde g**leri kalkıyor, kendilerini bir b** zannediyorlar. Adam isterse cumhurbaşkanı olsun bunu yapmaya hakkı yok.

Zabıta aynı şekilde şiddetle karşılık verseydi şu an bu videoyu izleyemezdiniz. İşinden alınırdı ve hakkında yasal işlemi direkt başlatırlardı. Bu olay bırak haberlere çıkmaya, kimsenin ruhu bile duymazdı. Sakin kalmakla doğru yapmış. Şiddetle karşılık verseydi de o şahsiyetten daha fazla haksız duruma düşeceğine de eminim.

Tam emin degilim ama zabita sikayetci olmayacakmis.

Buyuklerim ile konusup sikayetci olmama karari aldim demis galiba.

Sayet bu duyduklarim dogru ise bence hak etmis. Siz essek olursaniz semer vuran cok olur. Zaten emniyet seridini de gereksiz kullanmis. Yedigi dayaga hic uzulmedim.

Zaten emniyet seridini de gereksiz kullanmis. Yedigi dayaga hic uzulmedim.

Her gün kaç bin kişi gereksiz emniyet şeridini kullanıyor. Bunların hepsini dayakla mı cezalandıracaksın? Veya önüne rütbesini alıp, ekmek parası derdinde olan insanlara hakkı olmadan şiddet uygulayan insanları mı savunuyorsun? Saçmalık.

Eğer hatalı bir davranışı varsa yönetmelik ne diyorsa ona göre cezalandırılır. Tokat atmak nedir? Ya da aşağılamak nedir? Kimsenin haddi değil böyle şeyler.

Yok belediye başkanı bu müdürü açığa almış ve hakkında soruşturma başlatılmış. Sonra ne olduğunu bilmiyorum. Böyle adi köpekleri müdür yaparsan bu mazlumların başına üç kuruş para için ses çıkarmayacağını bilir ve yapacağından kalmaz. Bunu yapan ilk defa yapmış değildir. Belki defalarca kez başkalarına yaptı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…