Dayanamıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ZeroTw02

Hectopat
Yer
Çorum/Merkez
Daha fazla  
Meslek
İşçi

Son düzenleyen: Moderatör:
En karanlık an sabahtan önceki an hocam. Yakında kavuşacağız sabaha Allah'ın izniyle.

Ya git işine millet nelerle uğraşıyor. 14 yaşımda bisikletim yok diye ağlıyor. Ona bakarsan ben 14 yaşındayken sadace tüplü bir TV'miz vardı. Ben de ağlıyayım o zaman. 14 yaşındayken girecek bir Technopat bile yoktu. İnternetimiz bile yoktu.

Pes edenler zirveyi göremez. Ben şu anda 18 yaşındayım. Ne bisiklet sürmeyi biliyorum ne de bir bisikletim oldu. Hiçbir arkadaşım samimi olmadı. Sadece teknoloji hakkında bilgilerimden yaralanmak istediler. Pes etmek çözüm değildir. Allah'a şükür yalnız olduğum zamanda mutluyum. Sabredin hocam. Elbet karanlıklar aydınlığa bir gün çıkar.

Lüks hayatı kimse sana öylece vermez, ne istediğini belirle, günlük düzenli bir rutin oluştur. Sosyal medyadan biraz uzaklaş, günde bir kaç sayfa kitap oku(Rus edebiyatı güzeldir), 2 saat ders çalış, ailenle sohbet et; bunları yaptıktan sonra ev, araba ya da diğer şeyler kendiliğinden gelecektir.

Yeterki sağlık olsun o dediklerini azmederek elde edebilirsin böyle şeyler için kendini bu kadar yıpratma bence.

Bunları kendin ileride yapabilirsin, Free gelecek olma ihtimali düşük ama, kendin çalışmalısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…