solixxwoo Hectopat Katılım 4 Haziran 2019 Mesajlar 81 Çözümler 1 9 Kasım 2020 #1 Dayanıklı, vurunca kırılmayan ve performansı düşmeyen klavye önerisi istiyorum. Bütçe sınırsız. Yeter ki bozulmasın, kırılmasın. Not: Mekanik olması önceliğim. Tuşa basınca sesleri duymak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2020
Dayanıklı, vurunca kırılmayan ve performansı düşmeyen klavye önerisi istiyorum. Bütçe sınırsız. Yeter ki bozulmasın, kırılmasın. Not: Mekanik olması önceliğim. Tuşa basınca sesleri duymak istiyorum.
efedesu Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 6.621 Çözümler 55 Yer 地獄 Daha fazla Cinsiyet Kadın 9 Kasım 2020 #2 Ducky veya HyperX Origins Core'a bir bakin derim.
E ExecutioneR_ Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2019 Mesajlar 3.529 Makaleler 1 Çözümler 6 9 Kasım 2020 #3 Kısaca ''Toxic'' klavyesi mi? Ve ayrıca LoL mü oynuyorsunuz?
hadwiger Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 13.668 Makaleler 51 Çözümler 45 9 Kasım 2020 #4 Sağlamlığı ile ünlü olan bir klavye. Cougar Attack X3 RGB CGR-WM1MB-ATR Q İngilizce Cherry MX RGB Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
Sağlamlığı ile ünlü olan bir klavye. Cougar Attack X3 RGB CGR-WM1MB-ATR Q İngilizce Cherry MX RGB Mekanik Gaming (Oyuncu) Klavye - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 9 Kasım 2020 #5 ExecutioneR_ dedi: Kısaca "toxic" klavyesi mi? Ve ayrıca LoL mü oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alloy Origins Core.
ExecutioneR_ dedi: Kısaca "toxic" klavyesi mi? Ve ayrıca LoL mü oynuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Alloy Origins Core.
TechandShopy Femtopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #6 SteelSeries Apex Pro Kablolu Klavye Asus Cerberus Mech Kablolu Klavye Bütçene uygun tavsiye edebileceğim ürünler bunlar, bütçeni daha da arttırabilirsen örnekleri çeşitlendirebilirim.
SteelSeries Apex Pro Kablolu Klavye Asus Cerberus Mech Kablolu Klavye Bütçene uygun tavsiye edebileceğim ürünler bunlar, bütçeni daha da arttırabilirsen örnekleri çeşitlendirebilirim.
Kaleo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Nisan 2018 Mesajlar 2.541 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2020 #7 LOL oynuyorsan 30 liraya ekstra bir klavye al, kademeli olarak kırarsın