Dayanıklı Klavye ve Mouse Tavsiyesi

muhametsafak

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Yazılım
Yaklaşık 2 yıldır Logitech G102 mouse, G213 klavye kullanıyordum. Oyunlarda basılı tutmaktan olsa gerek, klavyemin sol CTRL tuşu basmaz oldu. Mouse da tek tıkladığım halde sol click çift tıklıyor.
Tuşlara uzun süre basılı olmasına dayanıklı klavye+mouse tavsiyesi verebilecek olan var mı? Yoksa bir yanılgıya mı sahibim her klavye+mouse bu tip durumda bozulur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Klavye ve mouselarda tuşların belli bir tıklama ömrü oluyor. 2 yıl gibi bir sürede bozulmaların olması normal ama olmayadabilir. Mouse olarak Zowie EC2-B veya Logitech G502'ye bakabilirsiniz. G502'nin sağ tarafında çıkıntı olmadığı için yüzük ve serçe parmak dışarda kalıyor ve ağır bir mouse, EC2-B'de ise el tam olarak oturuyor ve hafif bir mouse. İki mouseu da deneyimledim. İkisi de gayet başarılı. Klavye olarak şu an Gamepower Warlock kullanıyorum. Arkadaşımda Logitech G810 var. Açıkçası 400 TL fiyat farkına değecek bir fark göremedim. Eğer hoşunuza giderse banggood.com'dan %60 mini klavye de alabilirsiniz. Ducky one 2 veya anne pro 2'ye bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…