D dinojarj Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #81 Konuşmanın devamı var mı?
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #82 The10thDoctor dedi: Aynen ben olsam o adamla aramı iyi ederdim ve sömürürdüm sonra da def ederdim. Genişletmek için tıkla... Senden korkulur
The10thDoctor dedi: Aynen ben olsam o adamla aramı iyi ederdim ve sömürürdüm sonra da def ederdim. Genişletmek için tıkla... Senden korkulur
D dinojarj Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #83 The10thDoctor dedi: Aynen ben olsam o adamla aramı iyi ederdim ve sömürürdüm sonra da def ederdim. Genişletmek için tıkla... Dayını kullanabilirsin evet hem işi para istemeye kadar bile de getirebilirsin.
The10thDoctor dedi: Aynen ben olsam o adamla aramı iyi ederdim ve sömürürdüm sonra da def ederdim. Genişletmek için tıkla... Dayını kullanabilirsin evet hem işi para istemeye kadar bile de getirebilirsin.
EnsarT57 Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 1.959 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Haziran 2021 #84 Pp'ne koyun fotoğrafı koyup. Dayı profil fotoğrafıma seni koydum deyin.
yodayoucancallme Decapat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 94 27 Haziran 2021 #85 Aç bir Wolfenstein. Nazileri dayınmış gibi düşün. Sonrası senin fantezin.
D dinojarj Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #86 Arkadaşlar benim de anneannemin akrabalarının %80'i Fransa vatandaşı. Onları kullanarak nasıl ben de fransa vatandaşı olabilirim? (Müzisyenim)
Arkadaşlar benim de anneannemin akrabalarının %80'i Fransa vatandaşı. Onları kullanarak nasıl ben de fransa vatandaşı olabilirim? (Müzisyenim)
The10thDoctor Hectopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 3.886 Çözümler 18 Yer TARDIS Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 NH.QFLEY.004 Intel Core I5-12500H Kingston DDR4 3200 MHz 16 GB RAM RTX 3050Ti Samsung 512 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Time Lord 27 Haziran 2021 #87 dinojarj dedi: Dayını kullanabilirsin evet hem işi para istemeye kadar bile de getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli Steam'den oyun isterdim her güne bir oyun para çok. dinojarj dedi: Arkadaşlar benim de anneannemin akrabalarının %80'i Fransa vatandaşı. Onları kullanarak nasıl ben de fransız vatandaşı olabilirim? (Müzisyenim) Genişletmek için tıkla... Onlar olmadan bile olabilirsin başvuru yaptıktan sonra kabul edilirsen vatandaş oluyorsun.
dinojarj dedi: Dayını kullanabilirsin evet hem işi para istemeye kadar bile de getirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ben sürekli Steam'den oyun isterdim her güne bir oyun para çok. dinojarj dedi: Arkadaşlar benim de anneannemin akrabalarının %80'i Fransa vatandaşı. Onları kullanarak nasıl ben de fransız vatandaşı olabilirim? (Müzisyenim) Genişletmek için tıkla... Onlar olmadan bile olabilirsin başvuru yaptıktan sonra kabul edilirsen vatandaş oluyorsun.
L LifeIsLife Picopat Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 462 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #88 Onlarla anlasamazsiniz. Birakin kendi haline.
D dinojarj Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 120 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #89 The10thDoctor dedi: Ben sürekli Steam'den oyun isterdim her güne bir oyun para çok. Onlar olmadan bile olabilirsin başvuru yaptıktan sonra kabul edilirsen vatandaş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani başvuruyu istediğim gibi yapıyorum devlet artık beni kabul ederse mi?
The10thDoctor dedi: Ben sürekli Steam'den oyun isterdim her güne bir oyun para çok. Onlar olmadan bile olabilirsin başvuru yaptıktan sonra kabul edilirsen vatandaş oluyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani başvuruyu istediğim gibi yapıyorum devlet artık beni kabul ederse mi?
M Mehmet18 Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 868 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2021 #90 Bence dayınla aranı iyi tut dayındır yine ama neden kızmış bu kadar anlamış değilim.