Ride and fight into a deadly, post pandemic America. Play as Deacon St. John, a drifter and bounty hunter who rides the broken road, fighting to survive while searching for a reason to live in this open-world action-adventure game.
Hocam maalesef tam olarak bilemiyorum. Voidu, Etail gibi siteleri takip etmekte fayda var. Etail için discord sunucularında paylaşıyorlar indirim olduğunda. Yine oradan bir sorup bilgi alabilirsiniz.
Hocam maalesef tam olarak bilemiyorum. Voidu, etail gibi siteleri takip etmekte fayda var. Etail için Discord sunucularında paylaşıyorlar indirim olduğunda. Yine oradan bir sorup bilgi alabilirsiniz.
Oyun artık eziyete dönüştüğü için bu yorumu yapma kararı aldım. 1.Oyunda saçma sapan bir düşman popülasyonu var. Durduk yere saldıran 7 tane kurt sürüsünü alt ediyorum görevin ortasında. Saçma sapan yere ip geren haydutlar var. Benzin alacam motora ve rasgele ışınlanan kurt üstüme atlayıp...
Merhaba, indirimde DL2 ve Days Gone arasında kararsız kalmıştım. Days Gone almaya karar verdim ve oyunu 44 saatte bitirdim. 44 saatlik oyun deneyimimi sizlerle paylaşmak istedim. Umarım beğenirsiniz ilk incelemem olacak. Days Gone - giden günlerim oldu... küresel bir salgından 2 yıl sonrası...