Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #1 Selam, Windows 11'e geçtiğim için Save dosyam gitti %15 20 civarı Save lazım elinde olan var mı?
Tyriee Centipat Katılım 28 Ekim 2021 Mesajlar 251 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #2 Kuzenimin Days Gone'da 12 saati var istersen sorabilirim. Artı 0 Eksi
delininyıldızı Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 1.337 Makaleler 4 Çözümler 6 Yer İstanbul 1 Kasım 2021 #3 Full save dosyası indirip Dying Light'ta olduğu gibi görev seçme sistemi varsa öyle yapabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2021 #4 Tyriee dedi: Kuzenimin Days Gone'da 12 saati var istersen sorabilirim. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur delininyıldızı dedi: Full save dosyası indirip Dying Light'ta olduğu gibi görev seçme sistemi varsa öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görev seçme sistemi var mı bilmiyorum ama denerim sağ olun Artı 0 Eksi
Tyriee dedi: Kuzenimin Days Gone'da 12 saati var istersen sorabilirim. Genişletmek için tıkla... Çok iyi olur delininyıldızı dedi: Full save dosyası indirip Dying Light'ta olduğu gibi görev seçme sistemi varsa öyle yapabilirsin. Genişletmek için tıkla... Görev seçme sistemi var mı bilmiyorum ama denerim sağ olun
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.183 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #5 Umut Mermer dedi: Çok iyi olur Görev seçme sistemi var mı bilmiyorum ama denerim sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Bende 40- 50 arası arıyorum ama. Artı 0 Eksi
Umut Mermer dedi: Çok iyi olur Görev seçme sistemi var mı bilmiyorum ama denerim sağ olun Genişletmek için tıkla... Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Bende 40- 50 arası arıyorum ama.
KS KS Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #6 Umutcengz dedi: Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Bende 40- 50 arası arıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım çeşitli %100 Save dosyaları indirdim ama bulamadım Artı 0 Eksi
Umutcengz dedi: Hocam ne yaptınız buldunuz mu? Bende 40- 50 arası arıyorum ama. Genişletmek için tıkla... Maalesef bulamadım çeşitli %100 Save dosyaları indirdim ama bulamadım
Umutcengz Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 1.183 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #7 %100 bitirilmiş oyundan görevleri seçip devam edemiyoruz değil mi? Artı 0 Eksi
KS KS Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 650 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #8 Umutcengz dedi: %100 bitirilmiş oyundan görevleri seçip devam edemiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef görev seçmeyi göremedim ben direk Save'ler gözüküyor hangi bölümde kalındıkları. Artı 0 Eksi
Umutcengz dedi: %100 bitirilmiş oyundan görevleri seçip devam edemiyoruz değil mi? Genişletmek için tıkla... Maalesef görev seçmeyi göremedim ben direk Save'ler gözüküyor hangi bölümde kalındıkları.
Mehmet Eren Sarmusak Kilopat Katılım 11 Şubat 2019 Mesajlar 153 31 Mayıs 2022 #9 Umut Mermer dedi: Selam, Windows 11'e geçtiğim için Save dosyam gitti %15 20 civarı Save lazım elinde olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah rızası için eğer bulduysan öyle bir Save dosyası bana da atabilir misin? Artı 0 Eksi
Umut Mermer dedi: Selam, Windows 11'e geçtiğim için Save dosyam gitti %15 20 civarı Save lazım elinde olan var mı? Genişletmek için tıkla... Kardeşim Allah rızası için eğer bulduysan öyle bir Save dosyası bana da atabilir misin?
Daryl1dx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Kasım 2018 Mesajlar 3.169 Makaleler 1 Çözümler 21 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Mayıs 2022 #10 Hocam ben de var. Aslında oyunu bitirdim ama manuel save'lerimde illaki olmak zorunda. Eğer bulabilirsem atayım.(Oyunu Sildlim) olmadı zaten tekrar bitirmek için indireceğim. O sıra cloud'dan yüklenince atarım. Artı 0 Eksi
Hocam ben de var. Aslında oyunu bitirdim ama manuel save'lerimde illaki olmak zorunda. Eğer bulabilirsem atayım.(Oyunu Sildlim) olmadı zaten tekrar bitirmek için indireceğim. O sıra cloud'dan yüklenince atarım.