Epic Games Days Gone, 699 TL!

swaghos

Decipat
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Days Gone, Epic Games'te %50 indirim alarak ''1.399 > 699 TL'' fiyatına düştü. İndirim 18.09.2025 saat 18:00'da bitiyor.Oyunu aldığınızda %20 Epic bakiyenize iade oluyor. / oyunda Türkçe dil desteği mevcut. / oyun 4.7★ derecelendirme ile Son Derece olumlu.

Ben 300 civarı bir paraya almıştım bu paraya alınmaz bence.

Beceriksiz bir firmanın elinden çıkmasa sağlam oyun aslında.

Potansiyeli vardı ama kullanamadılar.

Steam'e almak isteyenler Kabasakal'dan alabilirler ama yine bu fiyatlara değmiyor.

108 TL'ye Steam'den almıştım. Bu fiyatları hak etmiyor.

Başını oynayıp bıraktığım oyunlardan birisi. Sadece başlangıç sekansı çok sıkıcı olacak mesajını verdi, nadir oyunlarda yaşarım bunu. Bir şans daha verip ön yargı yapmak istemiyorum ama elim bir türlü gitmiyor bu oyuna.

Oyunda en rahatsız eden şey gece/gündüz döngüsü. Bir göreve gündüz gidiyorum mesela. Kapıdan geçince gece oluyor. Bana görev için gece gel diyebilir ve bu da daha iyi atmosfer yaratabilirdi.

daha başlangıçtan kamp göreviyle tekrara saran bir oyundan bahsediyoruz. Oyunun konsepti iyi. Sadece ekip beceriksiz.

Kesinlikle, daha başından o mesajı verdi, artık tecrübe mi dersiniz ön yargı mı bilmem ama dedim ki bu oyun sürekli tekrar eden sıkıcı bir oyun olacak. Anında bırakıp sildim kendime bu kötülüğü yapmadım. Ama yine de tekrar şans vermek istiyorum bir elim gitse. Hiç içimden gelmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…