Days Gone alınır mı?

efe2089

Femtopat
Daha fazla  
Days Gone 230 TL civarına düşmüş onu mu almalıyım yoksa Witcher 3'te düşmüş o civara onu mu alayım? Hangisini tercih etmeliyim ya da başka tercih mi yapmalıyım?
Epic Games'ten.

Son düzenleyen: Moderatör:
Days Gone 230 TL civarına düşmüş onu mu almalıyım yoksa Witcher 3'te düşmüş o civara onu mu alayım? Hangisini tercih etmeliyim ya da başka tercih mi yapmalıyım?
Epic Games'ten.

Days Gone alın Witcher 3 sürekli indirime giriyor eskiden 15 TL'ye alınıyordu.

Hangisi sana hitap ediyorsa onu almalısın ikisi de güzel oyun ama Days Gone'nin yeri bende ayrı yenilerde bitirdim 35 saat sürdü ve güzel bir deneyim yaşatti sadece kendini tekrar etme sorunu var ama bu beni çok rahatsiz etmedi zamanla açiliyor ve sonunu baya merak etmiştim tavsiye ederim.

Epic Games'ten.

Witcher 3 al daha fazla oynarsın Days Gone dün akşam bitirdim hikayesi ve açık dünyası beni mest etti şu anda oynuyorum fakat yapacak bir şey kalmadı oyunda.

43 saate bütün yan görevler ve ana hikaye bitti Witcher'ı saatlerce oynayabilirsin hikaye biterse DLC alır devam edersin.

Epic Games'ten.
hocam para yetiyosa 2sinide al 400tlye falan geliyo 2side farklı tür oyunlar olduğu için seçim yapmak zor

Eğer birazcık fantastik olsun biraz da RPG olsun diyorsan Witcher 3. Zombilerle dolu bir dünyada oynamak istersen Days Gone. Her türlü Witcher 3 daha iyi bir oyun.

Days Gone çok kaliteli bir yapımdır. Fiyatı da uygun bana göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…