Days Gone alınmalı mı?

SeyitAli253

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H 14C/20T; 24MB L3; E-CORE Max 3.50GHZ P-CORE Max 4.7GHZ;45W ;10nm SuperFin
4 GB RTX 3050 Ti 128-Bit Max-P 80Watt + 15 Watt DB 2.0
32GB (2x16GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM
Çok konu açtım görenler bıkmıştır fakat Days Gone mi alsam yoksa parça parça oyun mu alsam karar veremedim night of the Dead diye oyun keşfettim oynanır mı? Şu anlık oyun kurmayacagım gelecekte oynamak için.

Hocam zombi temasına ilginiz varsa alınır ilk başta oyun hatalarından dolayı çok linç yedi ama şimdi düzeltildi o yüzden öneririm.

Days Gone mi? Az kart kaldı satılırsa alırım muhtemelen.

Days Gone 108TL'yi kesinlikle hak eden bir yapım. Başlarda kendisini tekrarlasada ileride açılıyor bir de teması hoşunuza gidiyorsa keyifle oynarsınız.

Zombi temalı oyunlar saatlerce oynamamı saglıyor.

Days Gone güzel oyun fakat oyun çok geç açılıyor ve ana göreve gidebilmeniz için neredeyse bir ton yan görev yapmanız gerekiyor. Oturup uzun saatler boyunca oynayabileceğiniz oyun değil maalesef, günlük 1-2 saat takılmalık oyun gözüyle bakılabileceğini düşünüyorum.

Güzel oyun rahat 30 saat zaman geçirirsin ama hikayenin bi kısmından sonra hep aynı şeyler döngü haline geldiği için sıkmaya başlıyor.

Güzel oyun rahat 30 saat zaman geçirirsin ama hikayenin bir kısmından sonra hep aynı şeyler döngü haline geldiği için sıkmaya başlıyor.

Başka şeyler almaya çalışacagım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı