bursali Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 13 Yer Bursa 2 Mart 2023 #11 Hockenheim dedi: DMC5 daha uzun soluklu ve kaliteli Days Gone kısa ve amatör işi gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bu iki oyunun birbiriyle ne alakası var.
Hockenheim dedi: DMC5 daha uzun soluklu ve kaliteli Days Gone kısa ve amatör işi gibi. Genişletmek için tıkla... Tamam ama bu iki oyunun birbiriyle ne alakası var.
HanDuo Decapat Katılım 4 Kasım 2022 Mesajlar 686 Makaleler 1 Çözümler 6 2 Mart 2023 #12 Ben 100 tl ye almıştım indirimde. 3 saat oynadım oynanışı beğenmedim hikaye 3 saatte sarmadı. Yaza şans vericem tekrar. Şuan senin yerinde olsam almazdım.
Ben 100 tl ye almıştım indirimde. 3 saat oynadım oynanışı beğenmedim hikaye 3 saatte sarmadı. Yaza şans vericem tekrar. Şuan senin yerinde olsam almazdım.
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 2 Mart 2023 #13 Etail gibi sitelerde 80 TL civarına düşüyor indirimlerde. Oralara bakabilirsiniz.
Hockenheim Hectopat Katılım 1 Ocak 2021 Mesajlar 3.063 Çözümler 10 2 Mart 2023 #14 bursali dedi: Tamam ama bu iki oyunun birbiriyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iki oyunu sormuş alakası var demedim zaten kendimce iyi yanlarını yazdım derin bir eleştiri yazmadım zaten.
bursali dedi: Tamam ama bu iki oyunun birbiriyle ne alakası var. Genişletmek için tıkla... Arkadaş iki oyunu sormuş alakası var demedim zaten kendimce iyi yanlarını yazdım derin bir eleştiri yazmadım zaten.
LutherHere Hectopat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 1.424 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #15 onFire dedi: Etail gibi sitelerde 80 TL civarına düşüyor indirimlerde. Oralara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz?
onFire dedi: Etail gibi sitelerde 80 TL civarına düşüyor indirimlerde. Oralara bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz?
onFire Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.042 Çözümler 9 2 Mart 2023 #16 LutherHere dedi: Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet steam key olarak veriyorlar. Ben alışveriş yapmıştım 1-2 dakika içinde kod gelmişti. Forumda da yapanlar var.
LutherHere dedi: Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz? Genişletmek için tıkla... Evet steam key olarak veriyorlar. Ben alışveriş yapmıştım 1-2 dakika içinde kod gelmişti. Forumda da yapanlar var.
Berkant29 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 2.948 Çözümler 4 2 Mart 2023 #17 İndirimde alınabilir, 108 TL'ye dusuyor. Etail gibi Steam key veren yerlerde kupon da denk getirilebilir.
İndirimde alınabilir, 108 TL'ye dusuyor. Etail gibi Steam key veren yerlerde kupon da denk getirilebilir.
Jon Sino Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2016 Mesajlar 1.647 Çözümler 9 2 Mart 2023 #18 Oyun ortalama üstü bir oyun, aşırı bir şey beklemeden oynarsan keyifli saatler geçirirsin. İndirime girerse almanı tavsiye ederim.
Oyun ortalama üstü bir oyun, aşırı bir şey beklemeden oynarsan keyifli saatler geçirirsin. İndirime girerse almanı tavsiye ederim.
SyLaS61 Hectopat Katılım 4 Ocak 2022 Mesajlar 2.884 Çözümler 7 2 Mart 2023 #19 Ben aldım ve iade ettim. Aynı sistemle RDR2 de 45-50 FPS alırken Days Gone de FPS drop giriyor ve oyun zevki gram kalmıyor. Bana göre değmez. Optimizasyon sorunu var , yada bana öyle oldu sitem yüzünden.
Ben aldım ve iade ettim. Aynı sistemle RDR2 de 45-50 FPS alırken Days Gone de FPS drop giriyor ve oyun zevki gram kalmıyor. Bana göre değmez. Optimizasyon sorunu var , yada bana öyle oldu sitem yüzünden.
esfurkan26 Megapat Katılım 9 Haziran 2017 Mesajlar 949 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #20 Oyun gayet güzel indirimde alınabilir.