Days Gone almaya değer mi?

Ben 100 tl ye almıştım indirimde. 3 saat oynadım oynanışı beğenmedim hikaye 3 saatte sarmadı. Yaza şans vericem tekrar. Şuan senin yerinde olsam almazdım.

Etail gibi sitelerde 80 TL civarına düşüyor indirimlerde. Oralara bakabilirsiniz.

Etail gibi sitelerde 80 TL civarına düşüyor indirimlerde. Oralara bakabilirsiniz.

Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz?

Hocam etail nasıl bir site oyunu Steam key olarak mı veriyor güvenilir mi öyle siteleri hiç duymadım bahseder misiniz?
Evet steam key olarak veriyorlar. Ben alışveriş yapmıştım 1-2 dakika içinde kod gelmişti. Forumda da yapanlar var.

İndirimde alınabilir, 108 TL'ye dusuyor. Etail gibi Steam key veren yerlerde kupon da denk getirilebilir.

Oyun ortalama üstü bir oyun, aşırı bir şey beklemeden oynarsan keyifli saatler geçirirsin. İndirime girerse almanı tavsiye ederim.

Ben aldım ve iade ettim. Aynı sistemle RDR2 de 45-50 FPS alırken Days Gone de FPS drop giriyor ve oyun zevki gram kalmıyor. Bana göre değmez. Optimizasyon sorunu var , yada bana öyle oldu sitem yüzünden.

Oyun gayet güzel indirimde alınabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…