ASSASSIN0147 Kilopat Katılım 8 Aralık 2018 Mesajlar 518 Makaleler 1 Çözümler 6 18 Ekim 2025 #1 RAM Ripjaws (2x16) 32 Gb DDR4 4 Cl15 3200 Mhz Ekran kartı Asus Rtx 3060 Ti Anakart Msi A520M-A Pro İşlemci Amd Ryzen R5 5600 Epic'te Days Gone oyunu var ama platform çok kötü olduğu için Steam'den satın aldım, saveler aktarılabilir miyim, nasıl olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASSASSIN0147 dedi: Epic'te Days Gone oyunu var ama platform çok kötü olduğu için Steam'den satın aldım, saveler aktarılabilir miyim, nasıl olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüldü. Son düzenleme: 18 Ekim 2025
Epic'te Days Gone oyunu var ama platform çok kötü olduğu için Steam'den satın aldım, saveler aktarılabilir miyim, nasıl olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et ASSASSIN0147 dedi: Epic'te Days Gone oyunu var ama platform çok kötü olduğu için Steam'den satın aldım, saveler aktarılabilir miyim, nasıl olur? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Çözüldü.