Days Gone hikaye işleyişi sabit mi?

muho1996

Decapat
Days Gone hikaye işleyiş sırası sabit değil mi? Görev seçimi. YouTube'dan oyunun bitmesine ne kadar kalmış diye videolara bakınca sanki farklılık varmış gibi geldi.

Ana görevler yan görevler ve kamp görevleri var. Sarılar ana görev turuncumsular kamp görevleri bütün hepsinin olduğu 118 videoluk bir video var YouTube'da atabilirim istiyorsanız linkini.

Olur tabii bir de oyunu kaç saat oynadığımıza bakabiliyor muyuz oyun içinde kaç saatte biteceğini merak ediyorum da.

Olur tabii bir de oyunu kaç saat oynadığımıza bakabiliyor muyuz oyun içinde kaç saatte biteceğini merak ediyorum da.

How long to Beat'ten bakabilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sabit bir ilerleyiş yok, oyun şunu yaptıktan sonra şunu yap demiyor. Görev listesi var ve görevlerin her birinin yüzdelik bitirme oranı var. İstersen A görevini yapmadan önce B görevine gidip %100 tamamladıktan sonra A görevini yapmaya başlayabilirsin. Ama şöyle bir sorun var ki; ana hikaye görevleri birbirleriyle bağlantılı. Yani tavsiyem kesintisiz bir oyun deneyimi istiyorsan sadece ana görevleri (yani haritada sarı ile gösterilenler) oynayabilirsin. Oyunu %100 tamamlıyım her şeyini öğreneyim diyorsan da yan görevleri opsiyonel olarak yapabilirsin tabi. Ve ayrıca yan görev yaparsan sana ufak sürprizler yapabiliyor oyun. Ana görevler uzun sürdüğü için ben arada canım sıkıldığı zaman arkadan şarkı açıp toplu kaçık avına falan gidiyordum. Ayrıca hikaye için Loot yapmanı sağlıyor.

Oyunu bitireli çok oldu. Ama sürü görevlerini yapmadığım için alternatif sonları görmemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…