Çözüldü Days Gone hikayesi nasıl?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

252217

Kilopat
Makaleler
1
Oyunda buraya kadar ilerleyebildim. Ara sahnelerde bazen alt yazı çıkmıyordu, bu yüzden hikâye anlamında kafam karıştı. Deek sarahın öldüğünü nereden biliyordu? Mezarın yerini nasıl biliyor? Bu geldiğim noktaya kadar oyunun hikayesini anlatır mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (9).png
    780,8 KB · Görüntüleme: 92
  • Ekran Görüntüsü (10).png
    1,4 MB · Görüntüleme: 81
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O'Brian ile arasındaki muhabbetten anlayabilirsin aslında. O'Brian Deek'ten birkaç iş yapmasını istiyor, karşılığında ne olduğunu söyleyeceğini belirtiyor. O görevler yapıldıktan sonra O'Brian durumu anlatıyor. Tam olarak öldüğünü söylemiyor ama Sarah'ın birlikte gittiği ekipten haber alınamadığını söylüyor kısacası. Akabinde enkaz kalıntılarından yola çıkarak Deek'in ümidi her geçen gün azalıyor ama tamamen ümidi kesilmiyor.
O'Brian ile arasındaki muhabbetten anlayabilirsin aslında. O'Brian Deek'ten birkaç iş yapmasını istiyor, karşılığında ne olduğunu söyleyeceğini belirtiyor. O görevler yapıldıktan sonra O'Brian durumu anlatıyor. Tam olarak öldüğünü söylemiyor ama Sarah'ın birlikte gittiği ekipten haber alınamadığını söylüyor kısacası. Akabinde enkaz kalıntılarından yola çıkarak Deek'in ümidi her geçen gün azalıyor ama tamamen ümidi kesilmiyor.

Çözüm
Helikopter mezarlığıve sarah o helikopterlerden birinde olmalıydı. Yanlış hatırlamıyorsam. Ve sembolik olarak oraya mezar yeri yapıyor. Oyunun ilerleyen zamanlarında her şey anlaşılacak spoiler vermeyeyim.

Sarah'ın sembolik mezarıydı diye hatırlıyorum. Ayrıca bilmiyor sadece herkes öyle düşündüğü için o da ümidi kesmiş.

Helikopter mezarlığıve sarah o helikopterlerden birinde olmalıydı. Yanlış hatırlamıyorsam. Ve sembolik olarak oraya mezar yeri yapıyor. Oyunun ilerleyen zamanlarında her şey anlaşılacak spoiler vermeyeyim.

Sağ olun şu an anladım her şeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…