Çıktığı zaman oynamıştım. Oyunda tempo problemleri var. Hikayesini savruk anlatıyor. Açık dünyasında özensiz işler var örneğin yolda karşılaşılan yardım edip kurtardığımız karakter model olarak hep aynıydı. Npc ler çok donuk. Gerçi ben bu oyunu rdr2 oynadıktan sonra oynamıştım. O oyundan sonra açık dünyası çok donuk gelmişti. Oyunda bazı amatörlükler var ama genele bakarsak eli yüzü düzgün bir iş. Sadece ben çıkmadan önce çıkan oynanış görüntülerine filan fazla yükselmiştim. Beklediğim kadar özenli bir iş olmayınca hayalkırıklığı olmuştu. Ayrıca oyunun çıkmadan önce en çok pazarlanan horde(sürü) işini oyunun sonlarına doğru tanıtması da yanlış bir iş olmuş. Horde işi aşırı keyifli.
Aslında fena satmadı diye biliyorum ama sony çok erken devamının gelmeyeceğini belirtti. Öyle kaldı bu oyun.
@NaBuSe, RDR2 oynadıktan sonra bu oyunu oynarsanız, tabii ki beğenmezsiniz. Oyun kötü demiyorum da çok fazla eksiği var. Beceriksiz bir şirketin elinden çıkmış. Eğer adamakıllı bir şirketin elinden çıksaydı, bu kadar beceriksizce bir oyun olmazdı bence. Hatta belli bir seviyeye kadar silah türleri bile aynı.
Daha ilk kamp görevinden tekrara sarıyor oyun. Ne denebilir?
@NaBuSe, RDR2 oynadıktan sonra bu oyunu oynarsanız, tabii ki beğenmezsiniz. Oyun kötü demiyorum da çok fazla eksiği var. Beceriksiz bir şirketin elinden çıkmış. Eğer adamakıllı bir şirketin elinden çıksaydı, bu kadar beceriksizce bir oyun olmazdı bence. Hatta belli bir seviyeye kadar silah türleri bile aynı.
Daha ilk kamp görevinden tekrara sarıyor oyun. Ne denebilir?
Rdr2 açık dünyasını daha çok eleştirmeme sebep olmuştur belki ama oyunun iyi yaptığı işler dışında cidden kötü yaptığı işler de mevcut. Rdr2 oynamadan da oynasaydım bir içim gıcıklanırdı yine.
Motor işi oyun başlayınca ufak tefek seviyelerde survival ögeleri seven bana çok zevkli gelmişti. Lakin oyunu biraz oynayınca nerede benzin bulunur nerede nasıl depo geliştirilir çabuk çözülüyor oyun. Motor ile alakalı şeyler dert olmaktan çıkıyor.
Galiba Nero görevleriydi. Görevlerin hepsi aynıydı.
Özensiz işler dikkat çekiyordu. Bir kampa gidiyorsun herkes hep aynı yerdeler. Dünyanın gerçekçiliğini çok etkiliyor böyle şeyler.
Ben sürü işinden dolayı ilk traillerı gördüğümden beri bu oyunu playstationda oynamak için sabırsızlanarak takip ettim. Çıktıktan da 3 ay sonra filan mı ne oynadım. Benim için bu çok iyi bir süredir.