Çözüldü Steam Days Gone kendiliğinden silindi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KawaiiAlly

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 3600, MSI RX6500XT, Corsair Vengeance Pro 8x2 3200MHz, Seagate 1TB 7200RPM, Samsung M.2 970 Evo 500GB
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar selam, iyi sosyaller hepinize.
2 gündür "Days Gone" oyununu oynuyordum, bugün oyunu tekrar açmayı denediğimde: Steam oyunu tekrardan yüklemeye başladı. Oyunun yerel dosyalarına baktığımda ise oyun hala yüklü olarak gözüküyor.

1747916223827.png

Fakat şu anda ise oyunu geri yüklüyorum.

1747916244798.png

Gece ise oyuna güncelleme gelmiş fakat güncelleme notlarını okuduğum kadarıyla 35GB'lık bir güncelleme yok.

1747916267662.png

Problem ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Arkadaşlar selam, iyi Sosyaller hepinize.
2 gündür "Days Gone" oyununu oynuyordum, bugün oyunu tekrar açmayı denediğimde: Steam oyunu tekrardan yüklemeye başladı. Oyunun yerel dosyalarına baktığımda ise oyun hala yüklü olarak gözüküyor.

Eki Görüntüle 2496371

Fakat şu anda ise oyunu geri yüklüyorum.

Eki Görüntüle 2496372

Gece ise oyuna güncelleme gelmiş fakat güncelleme notlarını okuduğum kadarıyla 35GB'lık bir güncelleme yok.

Eki Görüntüle 2496373

Problem ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Tam güncelleme boyutu 35GB diye görmüştüm hocam.

Evet, gördüğünüz yükleme boyutu doğru. Gelen güncellemenin boyutu biraz yüksek.

Bende aynı güncellemeyi aldım Epic'ten, 2 sürü keselim stres atalım dedik zaten konum itibarıyla internet hızı yerlerde, oyunda ne ses bıraktılar ne eski tadı kaldı ne oynama hevesi ayrı bir sürüm çıkarsaydınız o ücretli olsaydı daha iyiydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı