Kubilay0618
Megapat
Daha fazla
Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ancak oyunu %100 bitirdim ve bitirdiğim süreçte bu görevi yapmıştım özel bir çaba göstermemiştim kendi kendine gelmişti görev.Merhaba, Days Gone'u PS5 Slim'de oynuyorum. Tüm görevleri bitirdim, sadece Iron Mike Kampı'nda “Nomad” görevi kaldı. Bu göreve girmeden önce 3. seviye silahları almak istiyorum ama kamp güveni 2. seviyede, 22.000 civarında takıldı. Yeni görev de açılmıyor.
“Nomad” görevine girerken, bu bölgeye geçici olarak giremeyeceğim uyarısı çıkıyor. Göreve girmeden kamp puanı kasmak istedim; Nero bölgelerine gittim, sağlık, odak, dayanıklılık bastım ama oyun hiçbir tepki vermedi.
Bu durum sizde de oldu mu? Silahları almadan “Nomad” görevine mecburen giriliyor mu?
Merhaba, Days Gone'u PS5 Slim'de oynuyorum. Tüm görevleri bitirdim, sadece ıron mike kampı'nda “nomad” görevi kaldı. Bu göreve girmeden önce 3. seviye silahları almak istiyorum ama kamp güveni 2. seviyede, 22.000 civarında takıldı. Yeni görev de açılmıyor.
“Nomad” görevine girerken, bu bölgeye geçici olarak giremeyeceğim uyarısı çıkıyor. Göreve girmeden kamp puanı kasmak istedim; nero bölgelerine gittim, sağlık, odak, dayanıklılık bastım ama oyun hiçbir tepki vermedi.
Bu durum sizde de oldu mu? Silahları almadan “nomad” görevine mecburen giriliyor mu?
Iron Mike’tan Talon 7 keskin nişancı tüfeğini, Tucker’dan ise US556 adlı askeri makineli tüfeği alıp oyuna bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Amacım, ileride karşılaşacağım düşmanlara karşı daha etkili olabilmek. Eski kayıtlar hâlâ duruyorsa (oyunu “Kaydet” seçeneğiyle manuel olarak kaydetmiştim), oradan devam ederim.Hocam illa çok güçlü silahlara sahip olmanıza gerek yok görevlere girebilirsin. Ben oyunu 2 kez fulleyerek bitirdim hiç buraya takılmamıştım bir sorunda yaşamadım karakterin gücü açısından.
Bu görevi yapmadan önce haritada eksik kalan diğer görevleri tamamladım—kaçakları, kampları, Ripper'ları hepsini temizledim. Şu an sadece bu görev kaldı. Acaba bu görevin açılması, haritadaki diğer görevleri bitirmeme mi bağlıydı?Nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ancak oyunu %100 bitirdim ve bitirdiğim süreçte bu görevi yapmıştım özel bir çaba göstermemiştim kendi kendine gelmişti görev.
Iron Mike'tan Talon 7 keskin nişancı tüfeğini, Tucker'dan ise US556 adlı askeri makineli tüfeği alıp oyuna bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Amacım, ileride karşılaşacağım düşmanlara karşı daha etkili olabilmek. Eski kayıtlar hâlâ duruyorsa (oyunu “kaydet” seçeneğiyle manuel olarak kaydetmiştim), oradan devam ederim.
Bu arada, deneyimli olduğun için bir sorum olacak: İlk oyundaki motosiklet bize bu oyunda ne zaman veriliyor? Hatırlıyorsan bilgi verebilirsen çok sevinirim.
Bu görevi yapmadan önce haritada eksik kalan diğer görevleri tamamladım—kaçakları, kampları, Ripper'ları hepsini temizledim. Şu an sadece bu görev kaldı. Acaba bu görevin açılması, haritadaki diğer görevleri bitirmeme mi bağlıydı?
Silahları daha çok kolaylık sağlasın diye istiyorum; çünkü gideceğim bölgede bu silahlar yoksa elimdekilerle de idare edebilirim. Sadece ileride zorlanmamak adına önlem almak istiyorum.
Çözüm bulamadım mecburen ilerledim teşekkürlerİleride daha güclü silahlar alacaksınız merak etmeyin.
Iron Mike'tan Talon 7 keskin nişancı tüfeğini, Tucker'dan ise US556 adlı askeri makineli tüfeği alıp oyuna bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Amacım, ileride karşılaşacağım düşmanlara karşı daha etkili olabilmek. Eski kayıtlar hâlâ duruyorsa (oyunu “kaydet” seçeneğiyle manuel olarak kaydetmiştim), oradan devam ederim.
Bu arada, deneyimli olduğun için bir sorum olacak: İlk oyundaki motosiklet bize bu oyunda ne zaman veriliyor? Hatırlıyorsan bilgi verebilirsen çok sevinirim.
Bu görevi yapmadan önce haritada eksik kalan diğer görevleri tamamladım—kaçakları, kampları, Ripper'ları hepsini temizledim. Şu an sadece bu görev kaldı. Acaba bu görevin açılması, haritadaki diğer görevleri bitirmeme mi bağlıydı?
Silahları daha çok kolaylık sağlasın diye istiyorum; çünkü gideceğim bölgede bu silahlar yoksa elimdekilerle de idare edebilirim. Sadece ileride zorlanmamak adına önlem almak istiyorum.
Oyunu tamamladım. Wizard Island ve Iron Mike kampında arzu ettiğim her şeyi aldım. Fakat bana "motor mu, silah mı?" şeklinde bir teklif gelmedi. Sadece "sürüleri hakla" şeklinde 10-15 tane sürü görevi var. Bir de normal ekstra görevler mevcut.Benim bildiğim copelandin kampındaki o çalılara sakladığımız sonrasında bizden çalınan motor hurda oldu çoktan parçalara ayrıldı ve bize geri verilmeyecek. Sadece sana silah mı almak istediğini yoksa motor geliştirmesi mi almak istediğini sorduklarını hatırlıyorum fakat emin değilim. Ama zaten diğer arkadaşın da dediği gibi ileride daha güçlü silahlar satın alabileceksiniz fakat spoiler olmasın diye şimdilik söylemek istemiyorum. İpucu olarak şunu söyleyebilirim her kampın diğerlerinden üstün olduğu bir nokta var kimisi motorda kimisi silahta kimisi besinde yiyecekte tarzında.
Oyunu tamamladım. Wizard ısland ve ıron mike kampında arzu ettiğim her şeyi aldım. Fakat bana "motor mu, silah mı?" şeklinde bir teklif gelmedi. Sadece "sürüleri hakla" şeklinde 10-15 tane sürü görevi var. Bir de normal ekstra görevler mevcut.
Tekrar başladığımda, tucker ile Copeland'ı bitirsem ıron Mike'tan ne kaybederim? Bu kamplarda ne kazanırım?
"Tüm sürüleri temizledim, bütün kampları da tamamladım. Her eşyasını da aldım. Oyun %99 bitti, hikâye görevi de kalmadı. Tekrar başlamak için kendime uzun bir süre vereceğim. Teşekkür ederim."Hocam benim bildiğim her kampın yan görevlerini tamamladığında zaten güven seviyesi fulleniyor. Yani birinden kaybedip birinden kazanma gibi bir durum yok varsa da ben bilmiyorum. Kamp sahiplerinden yan görev alırsan güven seviyesi her kampta fullenir eksik kalan kamp olmaz. Bende öyle olmuştu.