Days Gone oynamaya değer mi?

Güvenmiyorsanız denemek için ucuz oyun alın sonra Days Gone alırsınız.
Güven konusunda sıkıntım olmaz hocam benim, oyun pek açmaz gibide o yüzden arada kaldım. :D Başka bir oyun alabilirim bence o ücrete, Uncharted veya 300 daha ekleyip TLOU1 olabilir.

Tamamdır dostlar, tavsiyeleriniz için sağolun. Beyond oyunum durmasına karar verdim ve Days Gone'ı iade edeceğim içime sinmeyerek almıştım zaten bakiyem bu indirimde boşa durmasın niyetiyle herkese teşekkürler. İstediğim oyunlara indirim gelirse eğer onlara harcamak mantıklı olucaktır veya TLOU2 için biriktirmek diyelim.

Days gone'a bulaşmayın Sony zaten ikinci oyununu iptal etti oyun deneyimsizliğe kurban gitmiş zevkli değil bence. Ayrıca şaka gibi gelecek ama türkçe altyazılarda altyazı senkron sorunu var hala, yapımcı aradan 5 yıl geçmesine rağmen çözmemiş.
Bu sıralar oynuyorum ve benim hoşuma gitti açıkçası. Yaklaşık 30 saati devirdim. Altyazi senkronizasyonu bozuk ama biraz ingilizce biliyorsanız çok kritik değil. Ama bir kaç yerde uzun oynayışlar sonrası hatalar oluyor oyunu aç kapa yapinca düzeliyor. 2. Oyunu gelmesini isterdim. Her şeye rağmen ben tavsiye ederim.

Bu sıralar oynuyorum ve benim hoşuma gitti açıkçası. Yaklaşık 30 saati devirdim. Altyazi senkronizasyonu bozuk ama biraz ingilizce biliyorsanız çok kritik değil. Ama bir kaç yerde uzun oynayışlar sonrası hatalar oluyor oyunu aç kapa yapinca düzeliyor. 2. Oyunu gelmesini isterdim. Her şeye rağmen ben tavsiye ederim.
Beni hiç sarmadı. Hikayesi çok sonra açılıyor diyorlar ama başlangıçta çok sıktı beni. Ana karakterin sürekli içinden mıy mıy konuşması ayrı baydı. Bir de oyunun loot sistemi bozuk bence. Bir kere loot yapıp envanteri doldurduktan sonra normal zorluğa göre etrafta bir sürü şey kalmaya devam ediyor, toplayamıyorsunuz.

Beni hiç sarmadı. Hikayesi çok sonra açılıyor diyorlar ama başlangıçta çok sıktı beni. Ana karakterin sürekli içinden mıy mıy konuşması ayrı baydı. Bir de oyunun loot sistemi bozuk bence. Bir kere loot yapıp envanteri doldurduktan sonra normal zorluğa göre etrafta bir sürü şey kalmaya devam ediyor, toplayamıyorsunuz.
Loot mantığı konusunda benim de şikayetlerim vardı fakat oyunun ilerleyen zamanlarında her şeyi kullanmaya başladıktan sonra ve envanter genişletme skillerini açınca etrafta bulunan tüm itemlere ihtiyaç duyuluyor. İlk 10-15 saatte ana silah + tabanca ile tüm görevleri halledebiliyorsunuz. Sonrasında Molotof, Bandaj, Napalm, Odak, Sağlık, Canlandırma iksirlerine , tüm patlayıcı çeşitleri ihtiyaç duyuyorsunuz özellikle büyük sürülerle savaşırken. Ayrıca motoru geliştirmek ve arazide gezinmek bence çok zevkli. İlerleyen saatlerde geliştirdiğiniz benzin deposu sayesinde 3dkkada biten benzin 30dk dayanıyor :D

Dying Light'ın motorlu hali olarak düşünebilirsiniz. Dying Light'ı sevdiyseniz, bu oyunu da muhtemelen seversiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı