Days Gone oynanır mı?

Makaleler
54
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Days Gone oynanır mı? Oynamayı düşünüyorum. Hikayeli mi, hikayesi nasıl? Yoksa hayatta kalma gibi mi sadece?

Kesinlikle alınır. Parasında değeri bir oyun. Sadece çok minik buglar oluyor onlarda oyun zevkimi bozmadı.

Hikayeli oyun. Oyun güzeldir, farklı konsept sunuyor. Tavsiye ederim. Dying Light'ın motorlu hali denebilir. Sadece biraz fazla tekrara sarması can sıkabilir de bırakmadan oynarsanız, keyif alırsınız diye düşünüyorum.

Days Gone bitirmiş birisi olarak güzel bir oyun biraz girişte sıkılıyorsun ama 2-3 saat sonra açılıyor diyebilirim oyun için. Sonuda güzel bitiyor.

Oynanır ancak oyun çok çabuk kendini tekrarlıyor. Bir süre sonra haritanın bir ucundan öteki ucuna ayakçılık yapıyorsunuz oyun bitene kadar. Onun harici zombi konseptini güzel işlemişler, şans verilir.

Days Gone oynanır mı? Oynamayı düşünüyorum. Hikayeli mi, hikayesi nasıl? Yoksa hayatta kalma gibi mi sadece?

Oyunlarda sürekli bir sürükleyicilik sürekli bir aksiyon istiyorsan sarmayabilir çünkü bazen sıkıcı olabiliyor bazen de tekrara sardığı oluyor ama Epic'te 240 TL civarlarına düşüyordu galiba o fiyata kesinlikle alınıp denenebilir.

Oyunu bitirdim gerçekten rezalet bir oyun iyi ki iptal olmuş hem aynı görevleri yapıyorsun üstelik çok bug var daha geçen serbest takılayım dedim motorum havaya uçtu.

Oyunu birkaç gün önce aldım ve sadece 3 kere oyunu açarak 8 saat oynamışım. Oyunda açık dünya anlık değil yani yaptığın şeyler hep aynı şekilde kalıyor yerinde. Mesela yolda giderken beni pusuya düşürdüler iki kişilerdi ikisini de vurdum sonra aynı yoldan ne zaman geçsem garipler uyuyor yerde görüyorum

Alacaksan alma ben sergen hocam. Steam'de eklisin aile paylaşımı yapayım sana. Ben beğenmedim hikaye dizaynı falan bir Sony oyununa yakışmamış yani diğer Last of Us veya özel Sony oyunları gibi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…