Days Gone oynanır mı?

ni*ga öldükten sonra bırakmayı düşünüyordum kv ye başladım sonra tekrar the 100e başladım son 2 sezonda hiç sarmayınca komple bıraktım
Aslında çok abartılacak bir dizi değildi ancak başladığım hiç bir şeyi yarım bırakamıyorum.

İlk saatler çoğunlukla ıvır zıvır yan görevlerle geçiyor, bu da tempo açısından biraz yıpratıcı olabiliyor. Hikâyenin kırılma noktasına geldiğinde oyun biraz toparlasa da, bu sefer de gereksiz şekilde uzatılan sahneler ve olaylarla karşılaşıyorsun. Kırılma noktası civarında oyunu o kadar uzattılar ki bırakmayı düşünüyordum.

Motor mekanikleri başarılı, zombi sürüleriyle mücadele etmek gerçekten keyifli ve atmosfer gayet sağlam. Hikâye ise ortalamanın biraz üzerinde, duygusal bağ kurmaya çalışıyor ama bunu yeterince etkili bir şekilde sürdüremiyor. Oynanış ve dünya tasarımıyla ilgi çekmeyi başarıyor. Düşman çeşitliliği çok iyi değil. Grafikleri oldukça güzel olsa da ortalama bir oyun.

Çok fazla tekrar ediyor, teknik olarak da sıkıntıları var ama beni içine çekmişti oyun. Oynanır bence.

Motorlu Dying Light denebilir, fena oyun değildir. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…