@hakopera, varsayalım ki dediğiniz gibi her başlık altında yapıyorlar. Yapsınlar. Sizin cebinizden para eksilmesi mi oluyor? Bu kadar umursamayın yav.

@hakopera, varsayalım ki dediğiniz gibi her başlık altında yapıyorlar. Yapsınlar. Sizin cebinizden para eksilmesi mi oluyor? Bu kadar umursamayın yav.
İnsanları yanlış yönlendiriyorlar. Konsolda FPS problemi olmaz bunu tüm konsolcular bilir zaten konsolun dünya genelinde tutma sebebi FPS drop olmamasıdır, 30FPS konsolların kırmızı çizgisidir.

Siteye bakarsanız buradaki bazı insanlara göre konsollar çöp. Adam 4K-60FPS veren konsolu gömüyor. Kendisi hayatında kaç kere FPS drop olmadan oyun oynamış?. hayatında hiç 4K-30FPS'yi görmüşmü hiç bunu sorgulamadan konsolu gömüyor.

@hakopera, konu yorumlarını tek tek kontrol ettim ve konu yorumlarında, dediğiniz gibi kötüleme yapan olmamış. Ezbere konuşmadan önce konu yorumlarını okusak diyorum keşke.

@hakopera, konu yorumlarını tek tek kontrol ettim ve konu yorumlarında, dediğiniz gibi kötüleme yapan olmamış. Ezbere konuşmadan önce konu yorumlarını okusak diyorum keşke.
Pc vs Ps başlıklarının altı bu yorumlarla dolu.

Pc'yi kötüleyen kimse yok. Konsolları kötüleyen sabit 40-50 kişi var. Her karşılaştırma başlığının altında varlar.

@hakopera, yahu onlardan bana ne. Ben bu konu yorumlarının altına bakarım. Sizin dediğiniz gibi kötüleyen de olmamış. PS'den oyun almak kişiye sorun olmuyorsa PS kullanabilir. Oyunlara sürekli para vermek istemiyorsa da PC kullanabilir. Kişinin kendi tercihi. Siz öyle deyince benim konunun yorumlarından da kötüleyen olduğunu sandım. Bir baktım: Konu yorumlarından kötüleyen de göremedim. Fanboyluk yapıyorsunuz ve yorumda kötüleyen de yok. Gece gece ne yaşadığınızı da açıkçası anlayamadım. Selametle, ne diyeyim...
@ozguven_askim, tekrara sarmasa iyiydi aslında. Potansiyeli olabilecek oyunu mahvetmişler.

Ben 15 saat sonra bunaldım, bıraktım.

@Sleipnir, normal. 15-20 saatler arasında bıkkınlık veriyor da oynamaya devam ederseniz, sonunda değiyor.

Bu oyuna Remastered gelmesine gerek yoktu.

Oyun günümüz puan standardıyla diyeyim 80'lik bir oyun. Güzel yaptığı şeyler var kötü yaptığı şeyler var. Zamanında çok yükselmiştim.

@NaBuSe, grafikleri yeterli oyundu. Para uğruna yapılmış Remastered oyunlardan birisi daha. Ufak tefek bugları vardı, o da güncellemelerle düzeltilirdi. Remastered sürümüne gerek yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…