Days Gone save dosyası kayboldu

Chief123

Centipat
Daha fazla  
Maalesef saçma sapan bir sebepten dolayı save dosyam gitti. Eski kısımları tekrar dönüp oynamak çile gibi geliyor. Bu seviyelerde olan varsa bana save dosyalarını atabilir mi?

Save dosyası konum: (çalıştır) %LocalAppData%\BendGame\Saved\ (bu kısımda random sayılar çıkan klasörün içindekiler save dosyası).

Şimdiden yardım edenlere teşekkürler.

Not: Eğer ki eski save dosyamı nasıl kurtarabileceğimi bilen varsa oda çok yardımcı olur.

Görselde göründüğü gibi iki seçenek çıktı oyuna girerken bende rastgele bastım oyuna girdim (benim hatam: / ) oyuna girdiğimde oyunun save dosyaları gitmişti.

Dosya Ekleri

• cloud_sync_conflict.png
    18,1 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleyen: Moderatör:

Yedeğin yoksa bulutta'da yedek yoksa soğuk su ile tekrar başarılar hocam.

Aslında gitmemiş gibi gözüküyormuş. Yani soldaki lokali seçmeniz yeterli olurmuş eğer siz harici bir işlem yapmadıysanız.

Aslında gitmemiş gibi gözüküyormuş. Yani soldaki lokali seçmeniz yeterli olurmuş eğer siz harici bir işlem yapmadıysanız.
galiba öyle ama şuanda buluttaki kaydıma da ulaşamıyorum epis games in arayüzünü bilmiyorum araştırdım ama konuyla alakalı herhangi net bir şey bulamadım.

Siz muhtemelen oyundan çıkar çıkmaz sistemi kapattınız. Bu yüzden lokal ile bulut çakışması yaşanmış. Ya da farklı bir teknik sorun oluşmuş. Ben Epic kullanmadığım için bilmiyorum.

Konu ile ilgili desteğe yazın isterseniz. Buluttaki kayıt dosyalarını çekmek istediğinizi söyleyin. Steam için birkaç seçenek mevcut ama Epic'te var mı bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…