Steam Days Gone şimdi ne halde?

CyHan_Atalay

Decipat
Yer
Türkiye, Eskişehir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS PRIME H610M-K D4
Ekran Kartı: ASUS RTX 2060
İşlemci: Intel i5 12400f
Ram: 16GB (8X2) Corsair
Depolama Birimi/Birimleri: 500GB Adata Legend 700 ve WD 1,5TB Harici HDD
Meslek
Öğrenci
RAM
Corsair 16GB (modelin ismini tam bilmiyorum) 2113 mhz (stok ayarlarda çalışıyor. Normalde 3200 mhz gibi yüksek değerler normal çalışma hızı aslında.
SSD veya HDD modeli
ADATA LEGEND 700 (SSD), WD ELEMENTS 1TB (HDD)
Ekran kartı
Nvidia RTX 2060 (düz versiyon [super, ti deği])
Anakart
PRIME H610M-K D4
İşlemci
İntel İ5 12400F
Dying Light serisinin 2 oyununa da sahibim. İlk oyununu o kadar hayran kalarak hikayesini bitirdim ki anlatamam. Ama öbür oyuna da hemen ardından başladığım için bir bıkkınlık geldi o yüzden Dying Light 2 oyununu doğru düzgün oynamadım. O günden beri de zombi temalı oyunlara tekrardan merak saldım.

Onlardan birisi de Days Gone. İlk başlarda incelemelerini okudum, bazı oyun hakkında videolar izledim şuna vardım ki Dying Light'a göre çok eksik, kötü olan yönleri var. NPC'ler hakkında, tekrara düşme, görevlerin saçma olması gibi. Bunlar şu an için doğru mu?

Oyun kendini ne kadar düzeltti? Şu an da ise alınır mı?

Dying Light serisinin 2 oyununa da sahibim. İlk oyununu o kadar hayran kalarak hikayesini bitirdim ki anlatamam. Ama öbür oyuna da hemen ardından başladığım için bir bıkkınlık geldi o yüzden Dying Light 2 oyununu doğru düzgün oynamadım. O günden beri de zombi temalı oyunlara tekrardan merak saldım.

Onlardan birisi de Days Gone. İlk başlarda incelemelerini okudum, bazı oyun hakkında videolar izledim şuna vardım ki Dying Light'a göre çok eksik, kötü olan yönleri var. NPC'ler hakkında, tekrara düşme, görevlerin saçma olması gibi. Bunlar şu an için doğru mu?

Hocam söylediğiniz görevlerin tekrar düşme olayı değişmedi, ama eğlenceli oyun gerçekten. Fiyatı uygun bulursanız key sitelerinden falan alınır 200TL civarı bulunur ki değer bu oyun için. Zombi temasını seviyorsanız kaçırmayın, ben bug veya performans sorunu ile de karşılaşmadım.

Oyunu tam bitirmedim fakat deneyimlediğim kadarıyla oyun fazla gömülüyor ve abartıldığı kadar bir kötülük yok oyun gayet zevkliydi ve zombi temasını iyi vermişlerdi.
Eğer zombi türü arıyorsan ve oynamadıysan ek olarak Telltale The Walking Dead önerebilirim.

O atmosferi iyi vermişlerse ve çok fazla kötü bir yanına rastlamadıysan iyi gerçekten. Zombi temalı oyun arıyordum Dying Light 2 her ne kadar bende olsa da başka tür oyunlar da oynamak istemiyorum değil. Teşekkür ederim.

Hocam söylediğiniz görevlerin tekrar düşme olayı değişmedi, ama eğlenceli oyun gerçekten. Fiyatı uygun bulursanız key sitelerinden falan alınır 200TL civarı bulunur ki değer bu oyun için. Zombi temasını seviyorsanız kaçırmayın, ben bug veya performans sorunu ile de karşılaşmadım.
Bu key siteleri hakkında pek bilgim yok. Bu oyunu ucuza getirebileceğim az çok güvenli olan herhangibi bir key sitesi var mı?

O atmosferi iyi vermişlerse ve çok fazla kötü bir yanına rastlamadıysan iyi gerçekten. Zombi temalı oyun arıyordum Dying Light 2 her ne kadar bende olsa da başka tür oyunlar da oynamak istemiyorum değil. Teşekkür ederim.

Bu key siteleri hakkında pek bilgim yok. Bu oyunu ucuza getirebileceğim az çok güvenli olan herhangi bir bir key sitesi var mı?

İtemsatış.

Bu key siteleri hakkında pek bilgim yok. Bu oyunu ucuza getirebileceğim az çok güvenli olan herhangi bir bir key sitesi var mı?

İtem satışdan hesap olarak alabilirsin ama önermem güvenilir satıcıdan alırsan belki alınabilir.

Dying Light'a göre tabii ki eksiklikleri var da o kadar kötü oyun değil, bir fırsat verilebilir. Oyunda her yere motorla gidiyorsun mesela. Değişik konsepti var.

Bu key siteleri hakkında pek bilgim yok. Bu oyunu ucuza getirebileceğim az çok güvenli olan herhangibi bir key sitesi var mı?
Hesap almayın hocam, ben şahsen kabasakal üzerinden aldım Miles Morales TR olduğuna dikkat edip alırsanız sorun çıkacağını sanmıyorum, yine de güvenip güvenmemek size kalmış direkt veriyorlar keyi. Reklam falan anlaşılmasın :D .

Alınır. Oyun birkaç patch den sonra toparladı, güzel yani şu an. Görevler tekrara düşüyor doğru ama açık dünyası, motor sürme olayı ve zombi sürüsüne karşı savaşma vs olması oyunu oynanabilir yapıyor.

Bu oyun niye devamlı yerden yere vuruluyor anlamıyorum. Dying Light iyi bir oyundu ama karakterle çok bağa kurduğumu hissetmedim, Dying Light 2 yarıda bıraktığım nadir oyunlardan biri oldu. Days Gone hikaye gidişatı, karakterle bağ kurma ve muhteşem grafikleriyle bence çok iyi bir oyundu. Horde kısımlarıda ayrı bir tat verdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı