O siteye hiç güvenmiyorum vallah
Az aşağılarda "kabasakal" adlı siteden alırım alırsam da ya "İtemsatış" güvenilir ortam değil açıkçası bana göre de...
Motor olayı çok dikkat çekici. Bir de o zombi sürüleri. Ben daha önceden mobil oyuncuydum, mecburiyetten, fark ettim ki oradaki mobil oyunlarının reklamlarını hep Days Gone oyununun zombi sürülerinden araklayarak yapıyorlar. O yüzden Days Gone benim için ayrı bir yeri var. Yani oynayınca daha da ayrı bir yeri olur diye umuyorum
Siteye baktım az çok iyi gibi geldi. Güvenilir mi değil mi tam bilmiyorum da senin önerinle alırım belki. Sağ olasın bu arada
Bunu duyduğum iyi oldu. Oyunu yüzüstü bırakmadılarsa iyi olmuş. Görevlerin tekrara düşmesi aslında pek çok oyunda var ama ben çok bıkkınlık getirdiğini düşündüm. Ama bu kadar kişi oyuna iyi diyorsa oyun gerçekten bir şekilde sarıyor demektir. Teşekkür ederim bilgilendirme için.
Ben oyun hakkında en ufak bilgim yok vallah. Her oyunda olduğu gibi neleri var neleri yok diye bakayım dedim, Enis Kirazoğlu gibi sağlam bir adam bile oyunu birazcık aşağıya çekince oyunu alma isteği kaçtı bende. Fakat ona rağmen oyuna o kadarınız iyi diyorsa alınır, denenir en azından. Sana da teşekkürler.