Steam Days Gone şimdi ne halde?

O siteye hiç güvenmiyorum vallah

İtem satışdan hesap olarak alabilirsin ama önermem güvenilir satıcıdan alırsan belki alınabilir.

Az aşağılarda "kabasakal" adlı siteden alırım alırsam da ya "İtemsatış" güvenilir ortam değil açıkçası bana göre de...

Dying Light'a göre tabii ki eksiklikleri var da o kadar kötü oyun değil, bir fırsat verilebilir. Oyunda her yere motorla gidiyorsun mesela. Değişik konsepti var.
Motor olayı çok dikkat çekici. Birde o zombi sürüleri. Ben daha önceden mobil oyuncuydum, mecburiyetten, fark ettim ki oradaki mobil oyunlarının reklamlarını hep Days Gone oyununun zombi sürülerinden araklayarak yapıyorlar. O yüzden Days Gone benim için ayrı bir yeri var. Yani oynayınca daha da ayrı bir yeri olur diye umuyorum

Siteye baktım az çok iyi gibi geldi. Güvenilir mi değil mi tam bilmiyorum da senin önerinle alırım belki. Sağ olasın bu arada

Bunu duyduğum iyi oldu. Oyunu yüzüstü bırakmadılarsa iyi olmuş. Görevlerin tekrara düşmesi aslında pek çok oyunda var ama ben çok bıkkınlık getirdiğini düşündüm. Ama bu kadar kişi oyuna iyi diyorsa oyun gerçekten bir şekilde sarıyor demektir. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Ben oyun hakkında en ufak bilgim yok vallah. Her oyunda olduğu gibi neleri var neleri yok diye bakayım dedim, Enis Kirazoğlu gibi sağlam bir adam bile oyunu birazcık aşağıya çekince oyunu alma isteği kaçtı bende. Fakat ona rağmen oyuna o kadarınız iyi diyorsa alınır, denenir en azından. Sana da teşekkürler

Son düzenleme:

İtemsatış'dan bir sürü satışım oldu ama önermem dolandırılma ihtimaliniz yüksek atalay hocamın dediği gibi.

Oyuna bir fırsat verin. Bence oyunun hakkını yemeyin derim.

Ne demek hocam rica ederim, ben aldığımda sıkıntı çıkmadı bayağı bi araştırdım site kendisi sattığı için güvenip aldım. Satıcı siteyse direkt alın bence.

Ne demek hocam rica ederim, ben aldığımda sıkıntı çıkmadı bayağı bi araştırdım site kendisi sattığı için güvenip aldım. Satıcı siteyse direkt alın bence.
Satıcılar kendi sitesinden olunca güvenilir oluyor ben bazen hepsiburada'dan bir şey alacakken kendisi alacağım ürünün satıcısıysa direkt alıyorum mesela. Dediğin şey şuan hâlâ geçerliyse daha çok yaklaşabilirim almaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…