DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 841 Çözümler 18 9 Aralık 2023 #1 Zombili oyun önerilerinizi bekliyorum. Dying Light 1-2 ve 7 Days to Die, Left 4 Dead 1/2 oynadım. Son düzenleme: 9 Aralık 2023
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Aralık 2023 #2 Dead Island serisine bakın. Nazi Zombie Army de pek aynı tür olmasa da bakılabilir.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 841 Çözümler 18 9 Aralık 2023 #3 Caner Uncu dedi: Dead Island serisine bakın. Nazi zombie army de pek aynı tür olmasa da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam World War Z var kütüphanemde sizce oynanmaya değer bir oyun mudur?
Caner Uncu dedi: Dead Island serisine bakın. Nazi zombie army de pek aynı tür olmasa da bakılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam World War Z var kütüphanemde sizce oynanmaya değer bir oyun mudur?
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 9 Aralık 2023 #4 DarylDixon0 dedi: Hocam World War Z var kütüphanemde sizce oynanmaya değer bir oyun mudur? Genişletmek için tıkla... Bana sormadın ama fikir çokluğu olsun, bence oynanmaya değer bir oyun değil.
DarylDixon0 dedi: Hocam World War Z var kütüphanemde sizce oynanmaya değer bir oyun mudur? Genişletmek için tıkla... Bana sormadın ama fikir çokluğu olsun, bence oynanmaya değer bir oyun değil.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 841 Çözümler 18 9 Aralık 2023 #5 Batu Z dedi: Bana sormadın ama fikir çokluğu olsun, bence oynanmaya değer bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Sizin öneriniz oyun öneriniz var mı hocam?
Batu Z dedi: Bana sormadın ama fikir çokluğu olsun, bence oynanmaya değer bir oyun değil. Genişletmek için tıkla... Sizin öneriniz oyun öneriniz var mı hocam?
Kenobii Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 2.562 9 Aralık 2023 #6 Dead Island 2 | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Dead Island 2 oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com
Dead Island 2 | Bugün Satın Al ve İndir - Epic Games Store Dead Island 2 oyununu Epic Games Store'da indir ve oyna. Platform uygunluğu ve fiyatı kontrol et! store.epicgames.com
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #7 State of Decay 2 olabilir. Herkes Dead Island demiş ama pek alakası yok. World War Z'de tamamen online odaklı bir oyun. Tek kişilik bir şey sunmuyor.
State of Decay 2 olabilir. Herkes Dead Island demiş ama pek alakası yok. World War Z'de tamamen online odaklı bir oyun. Tek kişilik bir şey sunmuyor.
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 9 Aralık 2023 #8 Dying Light serisi güzeldir.
DarylDixon0 Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 841 Çözümler 18 9 Aralık 2023 #9 AhmetKonyaspor dedi: Dying Light serisi güzeldir. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam başka önerileriniz var mı?
AhmetKonyaspor dedi: Dying Light serisi güzeldir. Genişletmek için tıkla... Oynadım hocam başka önerileriniz var mı?
AhmetKonyaspor Decipat Katılım 2 Haziran 2023 Mesajlar 2.266 Çözümler 7 9 Aralık 2023 #10 Warhammer: End Times - Vermintide güzeldir. Zombi değilde mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa Warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan.
Warhammer: End Times - Vermintide güzeldir. Zombi değilde mutant farelerle savaşıyoruz. Paran varsa Warhammer: Vermintide 2 daha iyi grafiksel açıdan.